Gögüs kasları ile ilgili bi kitap varmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lionss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lionss

Üye
Gögüs kasları ile ilgili bi kitap varmı bildiginiz gögüs kasları hakkında herşeyi anlatan bi kitaba ihtiyacım var Öteki konulardada belirtmiştim aşırı derece takıntılıyım bu kas grubunu hatta 4 ayda 8 aylık gelişim yapmayı hedefliyorum bunun için ayda 8 kere gögüs çalışıcam Zorlaya bildigim kadar zorlacam kasları ama tek sorunum iyi bir gögüs programı yok salondaki hoca nın yazacagı programdan bişey olacagınıda farz etmiyorum bildiginiz bi kitap varsa önerirseniz sevinirim türkçe olması kaydıyla

Haftada göğse 2 kere girmeyi düşünüyorum öneriliniz kilo 64 boy 170 kol 34 bel 76 üst gögüs biraz zayıf

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu yuzden insanlar gelişemior BESLENME dinlenmekonusunda özen gösterilmiyor işi sadece daha fazla antrenman ile çözebileceklerini düşünüorlar bu sefer daha fazla takıntı halini alıyor eğer sen istediğin sey için gereken özeni göstermiorsan birşeyler yapmıorsan ne beklediğinin bir önemi yok çünki sadece beklersin yerinde sayarak

Yorumlar için sagolun arkadaşlar ama ben dergi istemedim yada link normal kitap kitap evlerinde bulabilecegim bişey lazım :D neyse haftada iki kere girsemde gereken dinlenme süresini saglacam yani dinlenmede sorun olmacak bide tek kas çalışıcagım için aldıgım portein karbonhidrat gerekliligini saglacak örnek lazımsa bu şekilde

Pazartesi gögüs
Salı biceps triceps
Çarşamba:eek:muz kanat
Perşembe:Bacak
Cuma:Gögüs[DOUBLEPOST=1396778705][/DOUBLEPOST]Bu arada beslenme konusunda dikkat edicem kilo başına 2 protein 4 karbonhidrat alımı yapıcam

Yorumlar için sagolun arkadaşlar ama ben dergi istemedim yada link normal kitap kitap evlerinde bulabilecegim bişey lazım :D neyse haftada iki kere girsemde gereken dinlenme süresini saglacam yani dinlenmede sorun olmacak bide tek kas çalışıcagım için aldıgım portein karbonhidrat gerekliligini saglacak örnek lazımsa bu şekilde

Pazartesi gögüs
Salı biceps triceps
Çarşamba:eek:muz kanat
Perşembe:Bacak
Cuma:Gögüs[DOUBLEPOST=1396778705][/DOUBLEPOST]Bu arada beslenme konusunda dikkat edicem kilo başına 2 protein 4 karbonhidrat alımı yapıcam

Pazartesi: Gögüs ve calisan bölgeler omuz,triceps Sali günü tekrar triceps var, ayni sey Sirt ve Biceps icinde gecerli. Gereken dinlenme yok

-Gögüs,Omuz,Triceps
-dinleme
-Sirt,Biceps
-dinleme
-Bacak

Push/Pull/Legs tarzinda calisman daha mantikli

Pazartesi: Gögüs ve calisan bölgeler omuz,triceps Sali günü tekrar triceps var, ayni sey Sirt ve Biceps icinde gecerli. Gereken dinlenme yok

-Gögüs,Omuz,Triceps
-dinleme
-Sirt,Biceps
-dinleme
-Bacak

Push/Pull/Legs tarzinda calisman daha mantikli

Dinlenme hafta sonu yada hafta içi olarak yayıla biliyordu benim bildigim senin dedigin gibi yaparsam bacagı çıkarırım önceden koşu dag bisikleti flan derken bacak kasları baya geliştir

en önemli kas grubunu bacagi cikarman dogru olmaz. Alternatif olarak tüm vücüt antrenman rutinlerini dene

https://www.bodyforumtr.com/threads...emi-program-İskeleti-full-body-workout.87298/

Tüm vucut çalışmak beni istedigim hedefe zamanında getirebilirmi gereken beslenme programını uygulacam dedigim gibi gögüs kaslarını 4 ayda 8 ay kadar ilerletmem lazım bunu yapmak imkansız degil isim vermecem burada sevilmeyen birisi ögrencilerini 3 ayda çok iyi fizige kavuşturuyor

Back
Yukarı