nagravision
Üye
Tüm vücut geliştirmeci arkadaşlara selamlar. Öncelikle üzülerek aranızdan biri olmadığımı söylemeliyim. İş hayatımın gerektirdiği yoğun tempo yüzünden spora veya başka aktiviteye ayıracak zamanım olmuyor. İş dışında kendime ayırabildiğim vakit sadece akşam 19 ila 22 arası. Benim sorunum göğüslerle ilgili. Gerçekten (utanarak söylüyorum) küçük bir kızınki gibi göğüslerim var ve bu durumdan hiç hoşnut değilim ayrıca vücudum da genel olarak yağlı. İnternette biraz araştırdım ve bu göğüs probleminden şikayetçi olan pekçok kişi estekik operasyon(liposuction) geçirip kurtuluyor. İşyerindeki arkadaşlar şınav ve mekik çekmemi önerdiler fakat pek bir işe yaramıyor gibi görünüyor. Resimler bölümünden birçoğunuzun fotoğraflarını inceledim ve durumumun çok kötü olduğunu anladım. Benim için bir ümit var mı? Evde yapılacak 2-3 saatlik hareketlerle bu göğüsler ve göbek eriyebilir mi? Evliyim ve eşimin artık bu durumdan rahatsız olmaya başladığını düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese saygılarımı sunuyorum. Hayırlı günler.