Gömlek markası tercihleriniz

Evet sayın forum üyeleri

bu ara yeni bir gömlek alma sevdasına takıldım ama akşam 8 de işten çıkıp bir de üstüne spora gidince mağaza gezecek fırsat bulamıyorum.

L beden fit kesim gömlek markası önerebilecek olan var mı?

Bu arada forum üyeleri de hangi marka giyiniyor bilmiş oluruz :)

Fiyat önemli değil eğer gerçekten kaliteli ise vardiğim paraya acımam ;)

Klasik olarak; Damat, Kiğılı Spor olarak ise yine Damat, Colin's ve DeFacto

ds damat tan bi takım aldım almaz olaydım...ne pantolonu ütü tutuyor ne gömleği...olan giden paraya oldu, ne oldu para verdim marka aldım...tövbe bi daha marka alırsam :)

ds damat tan bi takım aldım almaz olaydım...ne pantolonu ütü tutuyor ne gömleği...olan giden paraya oldu, ne oldu para verdim marka aldım...tövbe bi daha marka alırsam :)
Yün takım aldıysanız normaldir :) Yada içindeki polyester veya terilen oranı %10'un altındadır

Yün takım aldıysanız normaldir :) Yada içindeki polyester veya terilen oranı %10'un altındadır

yün falan değildi ama...her neyse para gitti rahatladım...takım elbise giymeyede tövbe ettim,, evlenince nikahımda bile spor giyecem :)

Son düzenleme:
Abercrombie markası gerçekten duruşu çok güzel oluyor ama mağazaların sattığını bilemiyorum. Ben daha çok bunu intennetten alıyorum.
Amerika'da çok yaygın bu gömlek Türkiye'de orijinalleri mağazalarda ateş pahası, bizim burda yok ama belki büyükşehirlerde olabilir.
He tabiki çakması da oluyor o da gg de gördüm 14-20 lira arası.
Bir de Levis var
Tommy Hilfiger var kaliteli arıyorsan. Bunların da duruşu bu tarzda spor dar kesim.

18062_01_900_x.jpg

Son düzenleme:
Zara'nın esnek kumaştan yapılan dar kesim gömleklerini çok beğeniyorum. Ayrıca Jack&Jones da güzeldir.

abercrombie'nin turkyede orjnali yok saten celvin klein gzl istnblda yaşıyosan opera pasajına git kadıkoyde spor istiyorsan eger istedgni bulursn(=

Abercrombie Zara vs kaliteli gömlekler değiller nedense Türkiye'de gençler arasında çok tutuluyor..

Tercihlerim genelde Abbate'dir.Yerli malı yurdum malı ve gayet kalitelidir..Zara Abercrombie Jack jones vs gibi ürünlerden kat kat kalitelidir..Alabiliyorsanız Zegna'da tavsiye ederim..

Abercrombie Zara vs kaliteli gömlekler değiller nedense Türkiye'de gençler arasında çok tutuluyor..

Tercihlerim genelde Abbate'dir.Yerli malı yurdum malı ve gayet kalitelidir..Zara Abercrombie Jack jones vs gibi ürünlerden kat kat kalitelidir..Alabiliyorsanız Zegna'da tavsiye ederim..

2009 yılında batmış alacaklılarına borçlarını dahi ödeyemeyen bir firma nın gömlekleri zara ile mukayese edilemez. Ancak konu abrecrombie jack jones ise abbate iyidir. Zegna ise hepsinden iyidir.

Zara'nın esnek kumaştan yapılan dar kesim gömleklerini çok beğeniyorum. Ayrıca Jack&Jones da güzeldir.

kesinlikle katılıyorum. o gömlekten var olan bütün renklerden aldım. bi ömür giyerim artık. eskiden lisedeyken o gömleklerin beyaz olanını giyiyordum insanlar benle kardeş body mi yapıyorsun ? diye tanışmaya geliyordu kızlar hasta oluyodu..

Zara'yı ben de beğeniyorum. Ancak an itibariyle buradaki birçok kişi gibi işin eksperti değilim...

Vakkorama'yı kimse dememişti de o da unutulmamalı, bence...

Back
Yukarı