Gömlek markası tercihleriniz

2009 yılında batmış alacaklılarına borçlarını dahi ödeyemeyen bir firma nın gömlekleri zara ile mukayese edilemez. Ancak konu abrecrombie jack jones ise abbate iyidir. Zegna ise hepsinden iyidir.

Şuan abbate faal olarak çalışıyor ve çokta güzel gömlekler üretiyor isim hakkını birisi aldı ismini vermiyorum..Zara gömlek vs konusunda kaliteli bir marka değildir bilindiğine göre sadece Türkiye'de böyle bir imajı var.. bir tekstilci sayılırım aşağı yukarı şuan elimde abbate ve zara'dan yeteri kadar var yanyana koyup kıyaslarsan yurdum malı gömleği abbate 10 basar..

Kimse Massimo Dutti'den bahsetmemiş :) . Eğer sözkonusu kalite ise paraya acımam diyorsan , Massimo Dutti ...

Şuan abbate faal olarak çalışıyor ve çokta güzel gömlekler üretiyor isim hakkını birisi aldı ismini vermiyorum..Zara gömlek vs konusunda kaliteli bir marka değildir bilindiğine göre sadece Türkiye'de böyle bir imajı var.. bir tekstilci sayılırım aşağı yukarı şuan elimde abbate ve zara'dan yeteri kadar var yanyana koyup kıyaslarsan yurdum malı gömleği abbate 10 basar..

Yerli malına sahip çıkma konusu apayrı bir durum tercihin yerli malından yana olması önemli. Ancak tarz olarak gençlerin sevdiği beğendiği şekilde gömlekler zara dan oldukça çıkıyor bunun farkındasınızdır. Hangisi nin satışları daha iyi durumda ?

Zaranın esnek kumaşlı gömleklerinden bahsetmiş herkes ama ben hiç rastlamadım hep normal kesim fit olmayan gömleklerini gördüm ama bende arıyorum fit bir gömlek...

Zaranın esnek kumaşlı gömleklerinden bahsetmiş herkes ama ben hiç rastlamadım hep normal kesim fit olmayan gömleklerini gördüm ama bende arıyorum fit bir gömlek...

Bugün ve yarın güzel ürünleri genelde kişilerin üstünde görebilirsiniz bayram dolayısıyla mağazalarda birçok şey tükenmiş durumda. Polo Garage varsa yakınlarında bir bakmanı tavsiye ederim.

Bu gömleği alalı 1 sene felan oldu ama güzel bir ürün olurda belki vardır polo da.

boss ve versacenin gayet güzel ve kaliteli ürünleri var carlo colllucinin de ayrica gömlekleri cok güzeldir ve net'den alindignda ucuzlugada denk geliniyor 179euro yerine 60euroya alinabiliniyor :)

beymen busines, zara en ıyısıdır. bu arada zara urunlerının bedenlerı acayıp derecede dar oluyor bu tum urunlerde boyle

Son düzenleme:
Back
Yukarı