• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

görüş ve öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yega
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yega

Üye
merhabalar ben uzun zaman dır küçük bir ilçede bu sporla uğraşıyorum
dengeli beslenmeye çalışıyorum bu arada şimdiye kadar ek besin kullanmadım ama artık sanırım kullanma vaktim geldi artık vucut tepki vermiyor biraz daha kilo alıp hacim elde etmek istiyorum resimlere bakarak yorum yaparsanız sevinirim neler eksik hangi bölgelere çalışmaya ağırlık vermeliyim ve hangi ürünü kullanmamı tavsiye edersiniz

boy 175 kilo 63

şimdiden teşekkürler

63 Kilo mu :confused: Ya yağ oranınız cok düşük , yada kilonuzu yanlıs biliyorsunuz. kalıp olarak saglam duruyor . defisyon önercektim kiloyu görmeden önce :lol:

63 Kilo mu :confused: Ya yağ oranınız cok düşük , yada kilonuzu yanlıs biliyorsunuz. kalıp olarak saglam duruyor . defisyon önercektim kiloyu görmeden önce :lol:

yağ oranı düşük mü ? bence pek öyle durmuyor ama 63 kilo gibi de durmuyor

Hedefin nedir kaç cm kol v.s bunlarıda yaz ona göre birileri sana yardımcı olur yega ..Ama spor salonuna gidiyorsan en iyi hocan karar verir seni en iyi gören o çünkü..

kiloda sorun yok kilo doğrudur tardıldıgım makınelerde 63- 65 arası değişiyor dijital atrtılar 63 gösteriyor

Arkadaş 63 kilo olabilir,bacakları zayıf tahminimce.

bench press de incline girmeni oneririm eger girmiyorsan..salonda incline yoksa dips de olur..
bence gayet iyi birakmaz devam edersen cok daha iyi olur zamanla..
trapez de eksiklik var bir de..
iyi calsimalar

Back
Yukarı