• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Görüşleriniz bekliyorum nisan ayına hazırlık

eac4219b8387bbe70e753110e5e28ff3.jpg
ae1168bdba184fa91e325d3b9661cb74.jpg
27fc4289ad041dfd852fa3e2cb1566cb.jpg
18b40bd50dedd063edd2acc267e302cb.jpg
meraba arkadaşlar şuanki halim bu sizce ne eksiğim var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bacak fotosu yok. Düzgün göğüs ve omuz pozu yok. Ve beliniz eksik kalmış. Belin inceliği değil yanlış anlamayın orayı doldurun :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Omuz 3D olmuş :) Vücudunuz gayet iyi. Sadece diğer kas gruplarına göre göğüs geride kalmış gibi geldi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen dostum herkes öyle diyor ne yapıp edip bi büyütemedim göğüsleri bana inat büyümüyorlar resmen [emoji1][emoji1] şimdi Bulk dönemine girdim Nasıl bi yağlanma olcak bakalım. son 1 ayda definasyon [emoji4]

70 kiloyum aşırı aktifim normal bi kişinin harcadığı kalorinin 2 veya 2.5 katını harcıyorum sanırım yani hafiften beslenmemde bu harcadığım kaloriye göre kötü gibi bana öyle geliyor ama bu ay onu düzelticem

Arkadaşlar o diyilde sizce yarışmada kaçıncı çıkarım mesela bu fizikle girsem sizin görüşlerinizle gocunmaca yok içinizden gecen neyse onu diyebilirsiniz [emoji4][emoji123]

Saol dostum valla karbonhidrat ve protein ağırlıklı yediğim şeyler sadece yediğim öğün sayısı az onu yükseltmeliyim dediğin gibi yapıştır gitsin [emoji23][emoji23][emoji106]

Back
Yukarı