Arkadaşlar 1 ay önce 59 kiloluk 2 kısa ve uzun bardan oluşan ağırlık seti ve bazı hareketlerde ve mekik için kullanacağım sehpa alarak evde çalışmaya başladım yaş 27 boyum 1.70 kilom 79 du biraz yediklerime dikkat ederek yağdan tuzdan şekerden ekmekten uzak durarak ve hiç yemediğim lor peyniri süt ve yumurta gibi yiyecekleri beslenmeme dahil ederek vede evde çıkan yemeklerden çok azda olsa yiyerek 7 kilo verdim ve biraz daha fit oldum ince yapılı biri olmadığım ve kısa olduğum için kötü bi görüntüm vardı 72 kiloya inince şimdi daha iyiyim göbeğim hala yağlı hele oturduğumda çok kötü görünüyor ama kaslarımın biraz daha belirginleşmesi daha fit olmak amacım sadece birkaç kilo daha vermem gerekiyor gibi hissediyorum flexor hocanın iki günlük evde çalışma programını uyguluyorum iki gün programı uygulayıp bir gün yada iki gün ara verip sonra tekrar ediyorum ramazan öncesi akşamları koşuyordum şimdi yapamıyorum ramazan sonu devam edicem uyguladığım program iki dambıl için bende uzun barda var bazı hareketlerde bunu kullanmam daha uygun olmaz mı eskiden beri şınav mekik çekerim ama ne hikmetse askerliğim de dahil bir tane bile barfiks çekemiyorum bunda sol kolumdan küçükken geçirdiğim bir operasyonun da etkisi olabilir birazda kilomun uzun bi yazı oldu kaslarımın biraz daha belirginleşmesi ve daha fit olmak adına göbeğimden kurtulmak adına her türlü görüş ve eleştirinize açığım teşekkür ediyorum herkeze