sehzadecelik
Üye
merhaba arkadaslar bildiğiniz gibi ülkemizde görücü usulu evlenme yaygın.ben buna karsı değilim tabiki zorlama olmadığı sürece.zaten uzun süreli evliliklerinde bu şekilde olduğu bi gerçek.şimdi benim sorunum şu annem artık evleneceğim kişiyi seçip okul ve askerlik bittiktikten sonra evlenmemi istiyor.ancak ben yapı olarak görücü usulune sıcak bakmıyorum kendim için. evleneceğim kişiyle kendim bi şekilde karşılasmak istiyorum.fakat bu şekilde doğru kişiyi bulmak tahmin edersinizki çok zor ortamın durumunu biliyosunuz.sizce ne yapmak gerekir.görücü usulü ile hayatımızın geri kalanını geçireceğimiz kişiyi bulabilirmiyiz özellikle evli büyüklerimiz bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim.saygılarımla
bu arada ben boşanmaya kesinlikle karşı olan bir insanım bu yuzden bu konuda çok ince eleyip sık dokurum benim için evlilik bir kere yapılan bi şeydir.
bu arada ben boşanmaya kesinlikle karşı olan bir insanım bu yuzden bu konuda çok ince eleyip sık dokurum benim için evlilik bir kere yapılan bi şeydir.