Görüntüdeki karın kasları mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vixx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vixx

Üye
Merhabalar vücüt geliştirmeden pek anlamadığım için sizlere bir soru sormak istiyorum bu görüntüdeki karın kaslarımı yoksa değilmi ? Eğer karın kasları ise direk 4 parçalı kaslara sahip olduğumu söyleyebilirmiyiz? Yağ oranım internette 20 civarı çıkıyor doğruluğu tartışılırmı bilmem.Daha karın kasları için erken olduğunu düşünüyorum.Teşekkürler

Eklentiler

• IMG_20180728_205844.jpg
    IMG_20180728_205844.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 573
Boyum 183 kilom 87 bel 89 kilo vermeye çalışıyorum yeni başladım 1 hafta oldu fitnessa şimdi bu karın kasımmı yoksa düz çizgi mi :) Birde karın kaslarım 4 parça diyebilirmiyiz? internette yağ oranım 22 çıkıyor düştükçe 6 veya 8 olabilirmi?

Katlanma çizgisi onlar :) Yağ oranın 13 civarına geldiğinde anca belli olmaya başlar karın kasları yaptığın karın hareketleri o seviyeye kadar görüntü anlamında çok bir işe yaramaz. Tabi o bölgeye dokunduğunda farkedersin ama dışardan belli olmaz. 4-6-8 olayı da genetik sanırım. Sonradan artmaz gibi ama bilemedim.

Katlanma çizgisi onlar :) Yağ oranın 13 civarına geldiğinde anca belli olmaya başlar karın kasları yaptığın karın hareketleri o seviyeye kadar görüntü anlamında çok bir işe yaramaz. Tabi o bölgeye dokunduğunda farkedersin ama dışardan belli olmaz. 4-6-8 olayı da genetik sanırım. Sonradan artmaz gibi ama bilemedim.

Katlanma çizgisi ise 4 6 8 diye birşey diyemeyiz değil mi ? Sonradan artmıyor genetik diye biliyorum ben :D Fotoğrafta ben çok azda olsa 4lü gördüğümden dolayı ( yanlış görmüşüm çizgi sanırım :D) direk 4 diyemeyiz değilmi ? yağ oranım düştükçe belli olur değil mi 4 mü 6 mı 8 mi olduğu?

Back
Yukarı