Görebileceğiniz en İnanılmaz Vücut:MANUEL VALBUENA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aytosh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aytosh

Yeni Üye
balbuenajw0.png

untitledb3.png

arkadaşlar, ispanyolca bir forumda gezerken bu amcayla(dedeyle)karşılaştım.
emin olun ben de sizin gibi şok oldum. fotoshop mu diye altına baktım, bu amca 175 kg bench yapan, 1943 doğumlu ve vücut geliştirmeye 40 yaşında başlamış bir dedemiz :D eski olympialardan çok iyi durumda olanlar var ancak amatör olarak bu şekilde formda olan birini daha önce görmemiştim.

altında yazanları tam anlamadım. düzgün ispanyolca bilen varsa link burada: http://www.tupincho.net/foro/manuel-valbuena-t17773.html

umarım ben de onun yaşında onun gibi görünebilirim.

:):) bu ne ya ama bence gerçek çünkü kanatlar da büyük olurdu genç olsa

40 yaşında başlayıp bu duruma gelmesi inanılmaz ama nerden esmiş bu vg aşkı acaba :)

midem bulandı kardeşim yaa. bu adamın yanına 53 yaşında mr olympia yarışmasına katılan usta pozcu ed corney i koymak lazım. farkı anlarsınız. ed corney sanki 20 yaşında gibi. yada serge nubretin 65 yaşındaki hali.

midem bulandı kardeşim yaa. bu adamın yanına 53 yaşında mr olympia yarışmasına katılan usta pozcu ed corney i koymak lazım. farkı anlarsınız. ed corney sanki 20 yaşında gibi. yada serge nubretin 65 yaşındaki hali.
migde bulanacak ne var anlamadim gercekten.ayriyeten bu sporu profesyonelce yapip yillarini paralarini hayatlarini herseylerini bu spora döken adamlarla bu kisis nasil kiyaslarsin onuda anlamadim

bu adam hobi olarakmı yapıyor arkadaşım ?
arkadasim bu adamin yarismaci yada hoby olarak yapmasi beni ilgilendirmiyor.ben sadece insanciyim..irk falan ayirmadan allahin yarattigi her kula dili dini ne olsada bi saygim vardir..sonucta bu kisi bi emek harcamis.vücudunu begenmedim de itici de ama bir böcekten falan bahsetmissin gibi bir insana MIGDEM BULANDI tarzi sözleri kabullenmiyorum.bunu kolay kolay bi insan hak etmiyor bence.heleki bu kisisnin hic bi sucu yok,sadece vücut yapmis ve resim cekilmis...begenmedigimiz herseye migde bulandirici deme yetkimiz yok

dedenin vücudu çok güzel bence. bu definisyonda bütün vücutçular mide bulandırıcı gözükür. eminim yarışma kondisyonunda değilken çok daha iyi gözüküyordur.
eğer bu adam miğde bulandırıcıysa onun yaşında miğde bulandırmayacak adam bulamazsın.

bence mide bulandıracak bir şey söz konuu değil. Dedemiz çalışmış yapmış. onun yaşındakiler koltuğa oturup gazetelerini okurken adam gitmiş ağırlıklar altında ter dökmüş. Gerçeken etkilendim.

helal olsun o yaşta ondan iyi olan çok biçok kişi biliyorum ama süper

shownodose ayiptir sormasi o yastan ondan cok iyi olan ve senin bildigin kisiler acaba türkiyedemi yasiyor

ırk ayrımı yapmadan hemen örnek vereyim. wıll harrıs (bkz 2007 mr olympia yarışmacısı ) ahmet enünlü (2000 türkiye şampiyonası) & lou ferrigno (1993 mr olympia yarışmacısı ) & ed corney ( 1983 mr olympia yarışmacısı ) & serge nubret & lary scott vsvs akıma gelen bunlar.

ırk ayrımı yapmadan hemen örnek vereyim. wıll harrıs (bkz 2007 mr olympia yarışmacısı ) ahmet enünlü (2000 türkiye şampiyonası) & lou ferrigno (1993 mr olympia yarışmacısı ) & ed corney ( 1983 mr olympia yarışmacısı ) & serge nubret & lary scott vsvs akıma gelen bunlar.
o dedigin kisileri bu sporu yapan herkes bilir ve tanir..shownodose ondan cok iyi kisiler biliyorum diyince belki calistigi salonda böyle kisiler vardir diye soruyu ona sordum,,ayrica mesajinin basinda irk ayrimi yapmadan söyleyim diye baslaman dün sana yazdigim mesaja dün cevap bulamaman dolayisiyla bugün kendini göstermek istemenle ne alakali oldugunu belli etti...istersen bana cevap verceegin zaman sana sordugum sorulara cevap ver baska arkadaslar sordugum sorulara degil

mide bulantını anlamadım..adamın vücudundan dolayı bulandı ise bu forumda bu bu tip adamlardan yani kaslı olanlardan çok var..ama bu adam yaşı itibarı ile daha fazla övgü hak ediyor...çoğu pronun bu adamın yaşında iken kaslarından eser kalmazken bu adamın durumu takdire şayan bir durum....

Back
Yukarı