• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Görkem Demirel 14. ay-17 yaş-68 kg

Merhabalar geçen senenin mart ayından beri bu sporla uğraşıyorum ama bu sene kış mevsiminde yani yaklaşık 3-4 ay bi ara verdim.17 yaşındayım 50 küsür kiloyla başladım ve şu anda 68 kiloyum..Bu spora başladım başlayalı sadece Mass-Tech Gaıner,Optimum whey ve Scıvatıon Xtend BCAA kullandım..Her türlü olumlu ve olumsuz eleştiriye açığım.Saygılarımla

Eklentiler

• IMG_20140718_203032.jpg
    IMG_20140718_203032.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 1.661
  • IMG_20140805_133817.jpg
    IMG_20140805_133817.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 1.598
  • IMG_20140830_221006.jpg
    IMG_20140830_221006.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 1.622
  • IMG_20140825_180710.jpg
    IMG_20140825_180710.jpg
    179,5 KB · Görüntüleme: 1.532
kardesim emegine saglik iyi bi gelisme katetmişsin ama fizigin pek duzgun degil gibi geldi bana kusura bakma bu benim fikrim

Beslenme programın ve kol sırt programın hakkında bilgi verirmisin

Kullandığın suplementlerden en çok faydasını gördüğün hangisi ?

kardesim emegine saglik iyi bi gelisme katetmişsin ama fizigin pek duzgun degil gibi geldi bana kusura bakma bu benim fikrim
Yorumun icin tesekkurler kardesim ama fizigin guzel degil derken hangi baglamda onu anlamadim :)[DOUBLEPOST=1409929960][/DOUBLEPOST]
Beslenme programın ve kol sırt programın hakkında bilgi verirmisin

Kullandığın suplementlerden en çok faydasını gördüğün hangisi ?
Herhangi bir beslenme programim yok sadece rutin olarak her sabah 5-6 yumurtali omlet yiyorum ve et,balik gibi besinlere agirlik veriyorum..
Antrenman programimi bilgisayara gectigim zaman veririm :)[DOUBLEPOST=1409929998][/DOUBLEPOST]En cok haliyle optimum wheyin faydasini gordum :)

Yorumun icin tesekkurler kardesim ama fizigin guzel degil derken hangi baglamda onu anlamadim :)[DOUBLEPOST=1409929960][/DOUBLEPOST]
Herhangi bir beslenme programim yok sadece rutin olarak her sabah 5-6 yumurtali omlet yiyorum ve et,balik gibi besinlere agirlik veriyorum..
Antrenman programimi bilgisayara gectigim zaman veririm :)[DOUBLEPOST=1409929998][/DOUBLEPOST]En cok haliyle optimum wheyin faydasini gordum :)
yani kaslarinin sekilleri kemik yapin gozume guzel gelmedi yani hani olurya bi insan duzgun vucutlu olur birisi biraz daha degisik olur vucudu yanlis anlama

Kardeşim vücudun iyi . Bu dakikadan sonra temiz bulkla gudebildigin yere kadar git . Hacimlendikce çok daha güzel bir vücut ortaya çıkacak . İlerde daha hacimli ama bu şekilde define olabilirsen derecelik olursun . Naçizane goruslerime gelirsek sırt genişlik konusunda biraz daha ileri seviyede olmali. Diğer bölgeler olması gerektiği gibi bu kiloda.

yani kaslarinin sekilleri kemik yapin gozume guzel gelmedi yani hani olurya bi insan duzgun vucutlu olur birisi biraz daha degisik olur vucudu yanlis anlama
Hee anladim kardesim tamam yorumun icin tesekkur ederim :)[DOUBLEPOST=1410025538][/DOUBLEPOST]
Kardeşim vücudun iyi . Bu dakikadan sonra temiz bulkla gudebildigin yere kadar git . Hacimlendikce çok daha güzel bir vücut ortaya çıkacak . İlerde daha hacimli ama bu şekilde define olabilirsen derecelik olursun . Naçizane goruslerime gelirsek sırt genişlik konusunda biraz daha ileri seviyede olmali. Diğer bölgeler olması gerektiği gibi bu kiloda.
Eyvallah cok tesekkur ederim farkindayim sirtin genisligini de bulkla bir halledecegime inaniyorum :)[DOUBLEPOST=1410025576][/DOUBLEPOST]
Kilonuza göre çok iyi bir vücut çıkarmışsınız tebrikler. :)
Tesekkur ederim :)

Dostum goguslerinin tam uc kisminda yaglanma gibi bisey varmi ?
Bende varda sennkileri benimkine benzettim biraz

Evet göğüsleri tam görünmüyor ama hacimli oldukları kesin çigileri oldukça net. Tek şüphe uyandıran kısım genetiği gereği alt kısmı ayrık gibi duruyor. Olabildiğince doldurabilir ama görüntüde sıkıntı yok başarılısin :)

50 kilolardan,çubuk gibi vücuttan adam akıllı bir sonuç çıkarmaya çalışmanın zorlugunu herkes bilemez.özellikle ektomorf bir yapıya da sahipseniz.uzun süreç,bol sabır,düzenli beslenme-idman,hakkını vermeniz gerekir.ben hakkı verilen bi çalışma görüyorum,üstelik erken bir yaşta.emeğinize sağlık sonuç çok iyi.

Back
Yukarı