Görkem Gürsoy (Profesyonel)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de tebriklerimi sunayım...

sevgi , saygı , hayranlık dolu tebriklerimi ben de sunayım...

bestmodel dedi:
adrenalinshot kardeşim Serkan Aktaş 1999 IFBB dünya şampiyonu onun kendine ait sitesi var fakat şuanda kullanımda değil yakında herhalde

Görkem gürsoy tebrik ederim güzel bir vücut yapmışsın.İlerleme kaydedeceğinden hiç şüphemiz yok
Evet tam emin olmadığımı sölemiştim zaten.Çünkü girdiği ilk sene kaçırmış birinciliği.Bidahaki seneye fazla hırs yapmış tam bir sene diet yaparak girmiş yarışmaya.Ama neler çekmiş.Çok zor olmuş bir sene diet yapmak.
Görkem Abiye başarılar diliyorum.İnş Mr.olimpia yarışmasında da görebiliriz seni umuyorum bunu da başarırsın.Türk gücünü bütün dünyaya gösterirsiin.Bu arada Fiziksel özelliklerini öğrenebilirmiyim?yaş-boy-kilo belki verirsen ölçüler...Tebrik ediyorum umarım istediğin bütün hedeflere ulaşırsın...

GÖRKEM GÜRSOY seni aramızda görmek büyük onur ve sana spor hayatında başarılar diliyorum tekrar bodyforutr ekibi adına son derece mütevazi bir insansın ve seni şahsende tanımak benim için büyük onur buraya yazacak olman bizi mutlu etti myostationun dediklerine katılıyorum oda sağlamdır ;) ve gerçekten senin mrolimiada göreceğime inanıyorum yürekten de destekliyorum ekipcede destekleyeceğiz seni sponsor konusuna gelince malesef bu spor çok masraflı evet ve yurt dışında 15 veya 20 dolar olan ürünler burada 100 ytlden başlıyor ALLAH yardımcın olsun senin buradada oradada iyi yerlere geleceğine inanıyoruz zaten burada yeteri kadar ödül aldın ayrıca son resimleri(bana özel verdiğin pozlarıda)ekleyeceğim almanyada katıldığın yarışma resimlerinide teşekkürler tekrar

Görkem sana baş koyduğun bu yolda nice başarılar diliyorum.

Ayrıca söylemeden de geçemeyeğim ben seni ciddi şekilde Dorian Yates'e benzetiyorum.

öncelikle herkese selam görkem bence türkiyedeki en iyi vücutcu kendisini gerçekten tebrik ediyorum.kendisini bu hafta tanıdım ve tanımaktanda onur duydum.bence resimde göründüğünden çok daha iyi.ilk defa profoyonel bir vücutcuyla beraber aynı salonda çalıştık bu yüzden görkem hocamıza çok teşekkür edrim.bu haftaki yarışmada da ona başarılar diliyorum ve son olarak beni görkem hocayla tanıştıran hsd yede teşekkür ediyorum.

GÖRKEM GÜRSOY

Kesinlikle Tr'deki sporcular arasında en beğendiğim ve baktıkça hayran kaldığım tek insan.Bu spora kendini adadığı ve Vatan ve Milleti uğruna birçok zorlukları aşarak tamamen kendi iradesiyle mücadeleye çıkmış bir vücutçumuz, bu yüzden seni beğenirim ve hayranlıkla izlerim.Bence müthişsin bu irade ve sana olan sonsuz güvencemizle gücüne güç katarak önündeki bütün engelleri aşacağından adımız gibi eminiz.Ama Üstad kendine çok dikkat et Motor ve Hız tutkun varmış, yalnız değilsin ve çevrende seni seven ve sana önem veren insanlar var o yüzden hız yaparken biraz dikkat. Foruma yazdığın ve bizleri onurlandırdığın için gerçekten çok teşekkür ederim.Gerçekten çok mütevazi bir insansın, bu kadar yoğun temponda bile '' Kafanıza takılan sorularınız olursa msj atın '' demişsin. İşte sen busun bu yüzden en büyüksün, Maalesef yarışmaya gelemeyeceğim ama bu ay içinde seninle tanışmaya muhakkak geleceğim. ( Hsd duydun değilmi dostum organizasyonu ona göre ayarlarız değil mi ? :D ) Yazılarının devam edeceğini ve bizleri ihmal etmeyeceğinden eminim. Kendine çok dikkat et önündeki yolun her düzlüğünde ve her virajında her zaman senin yanındayız. Başarılarının bir ömür boyu devam etmesi dileklerimle

Saygılar.

GÖRKEM GÜRSOY dedi:
MERHABA ARKADAŞLAR HERKESE SELAM VE SEVGİLER YARIŞA SAYILI GÜNLER KALDI BİR ÇOK ZORLUKLA KARŞILAŞTIM AMA YİNE BU YARIŞA GİRMEM GEREKTİĞİNİ VE YURTDAŞLARIMIN BU YARIŞTA BENİ İZLEMESİ VE DESTEKLEMESİ YURT DIŞINDAKİ YARIŞMALARDAN DAHA ÇOK HEYECAN VERİCEK BU OLAYDAN GURUR VE ONUR DUYUYORUM .

HERKEZ YORUM YAPABİLİR İYİ VEYA KÖTÜ BUDA BENİ ÇOK SEWİNDİRİR BENİM İŞİM BUNDAN SONRA BAŞLIYOR TÜRKİYE DEKİ TÜM YARIŞMALARDA VARIM ALLAH KISMET EDERSE .

FORUMA BİRAZ GEÇ İŞTİRAK ETTİM KUSURABAKMAYIN BUNDAN SONRA BURADADA YAZICAM .
ÖZEL MESAJLARADA CEWAP VERIRIM KAFANIZA TAKILAN SORULARINIZ OLURSA MSJ ATIN .
SEVGİLERİMLE

seni bu forum da görmek bizi cok mutlu etti.aramiza hosgeldin.haftasonu yarismaya gelebilirsem(insallah) tüm tezahuratlar sana :)

Re: GÖRKEM GÜRSOY

TANTO dedi:
Kesinlikle Tr'deki sporcular arasında en beğendiğim ve baktıkça hayran kaldığım tek insan.Bu spora kendini adadığı ve Vatan ve Milleti uğruna birçok zorlukları aşarak tamamen kendi iradesiyle mücadeleye çıkmış bir vücutçumuz, bu yüzden seni beğenirim ve hayranlıkla izlerim.Bence müthişsin bu irade ve sana olan sonsuz güvencemizle gücüne güç katarak önündeki bütün engelleri aşacağından adımız gibi eminiz.Ama Üstad kendine çok dikkat et Motor ve Hız tutkun varmış, yalnız değilsin ve çevrende seni seven ve sana önem veren insanlar var o yüzden hız yaparken biraz dikkat. Foruma yazdığın ve bizleri onurlandırdığın için gerçekten çok teşekkür ederim.Gerçekten çok mütevazi bir insansın, bu kadar yoğun temponda bile '' Kafanıza takılan sorularınız olursa msj atın '' demişsin. İşte sen busun bu yüzden en büyüksün, Maalesef yarışmaya gelemeyeceğim ama bu ay içinde seninle tanışmaya muhakkak geleceğim. ( Hsd duydun değilmi dostum organizasyonu ona göre ayarlarız değil mi ? :D ) Yazılarının devam edeceğini ve bizleri ihmal etmeyeceğinden eminim. Kendine çok dikkat et önündeki yolun her düzlüğünde ve her virajında her zaman senin yanındayız. Başarılarının bir ömür boyu devam etmesi dileklerimle

Saygılar.

gel elbette tanıştırırım seni çok mütevazidir kapısı herkese açık bizimde öyle seve seve

Hosgeldin Görkem. Senide aramizda görmek bizleri mutlu etti. Umarim bilgilerini paylasirsin eminimki forumda senin bilgilerinden faydalanmak isteyen bir cok üye vardir.

Basarilar dilerim.

GÖRKEM GÜRSOY dedi:
MERHABA ARKADAŞLAR HERKESE SELAM VE SEVGİLER YARIŞA SAYILI GÜNLER KALDI BİR ÇOK ZORLUKLA KARŞILAŞTIM AMA YİNE BU YARIŞA GİRMEM GEREKTİĞİNİ VE YURTDAŞLARIMIN BU YARIŞTA BENİ İZLEMESİ VE DESTEKLEMESİ YURT DIŞINDAKİ YARIŞMALARDAN DAHA ÇOK HEYECAN VERİCEK BU OLAYDAN GURUR VE ONUR DUYUYORUM .

HERKEZ YORUM YAPABİLİR İYİ VEYA KÖTÜ BUDA BENİ ÇOK SEWİNDİRİR BENİM İŞİM BUNDAN SONRA BAŞLIYOR TÜRKİYE DEKİ TÜM YARIŞMALARDA VARIM ALLAH KISMET EDERSE .

FORUMA BİRAZ GEÇ İŞTİRAK ETTİM KUSURABAKMAYIN BUNDAN SONRA BURADADA YAZICAM .
ÖZEL MESAJLARADA CEWAP VERIRIM KAFANIZA TAKILAN SORULARINIZ OLURSA MSJ ATIN .
SEVGİLERİMLE

Yarışmalarda başarılar dilerim. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok ;) Yorumlara açık olmanda çok güzel. Siteye sadece olumlu katkı yapacağına inanıyorum. Diğer üyelerede yarım etmek istemen çok hoş. Şimdiden kolay gelsin.

evet

sanakatılıyorum gercekten güzel ha buarada büyük bir hayal kırıklıgı 1. harline kılasık iptal oldu

Yarışmada favorim sensin.Şimdiden başarılar.Zaten rakiplerine göre en iyi durumda olanda sensin.

evet arkadaslar federasyon baskani gsgm ye dilekce göndermis onlarda yarismayi iptal etmisler...

Hiç hoş olmamış aylardır hazırlanan arkadaşlar var.Zaten vücutta su kalmamış yağ kalmamış sinir içinde hepsi.Bence yarışmayı iptal edenlerin kulağı çın çın çınlıyordur.Gerekçeyi bilen arkadaşlar varsa bizi aydınlatsınlar çok sevinirim.

Helal olsun Görkem Gürsoy, süper vücut.. Senin gibi olabilmek isterim, mütevazı kişiler sende çalış beslen olursun derler ama önemli olanda bu zaten; emek verip çalışmak düzenli beslenmek. İşte bunu yapabilmek çok zor.. Spor yapmayanların dediği gibi onun gibi bende yapsam bende olurdum demekle de olmuyor, önemli olan onun çektiği zorluğun altından kalkmak.

Kolay gelsin diyorum ve başarılar diliyorum, çok büyük emek tebrikler...

Back
Yukarı