Güç Azalması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hagal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hagal

Üye
Selamlar,
Daha önce rahatlıkla kaldırdığım ağırlığın yarısını ancak kaldırdım bugün, kollarım titriyor. Beslenmeme ve dinlenmeme çok dikkat ediyorum sadece son 2 gün biraz kalitesiz beslendim. Bu kadar hızlı ve bu derece etkiliyor mu beslenme ? Yoksa sorunu başka yerde mi aramalıyım sizce ?

Selamlar,
Daha önce rahatlıkla kaldırdığım ağırlığın yarısını ancak kaldırdım bugün, kollarım titriyor. Beslenmeme ve dinlenmeme çok dikkat ediyorum sadece son 2 gün biraz kalitesiz beslendim. Bu kadar hızlı ve bu derece etkiliyor mu beslenme ? Yoksa sorunu başka yerde mi aramalıyım sizce ?
ne kadar agirlik kaldiriyordun eskiden

Biceps Curl 14 _ 9 a indi,
Dumb lat. 5 kg dan 2 kg ancak yapabildim. vb..

169 ,55 kg , %20 yağ oranım bayanım. 3.ay .

Yetersiz yada dengesiz beslenme olabilir. Uzun bir ara mı verdiniz yoksa aniden mi oldu bu güç kaybı?
İş nedeniyle seyahate gitmem gerekti 4 gün kadar antremanlara ara verdim şehir dışında hareket halinde olduğum için de 2 gün kötü beslendim ( düşük protein, kalitesiz karbonhidrat) . Gerçekten başlarda bile bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum ama.[DOUBLEPOST=1494093236][/DOUBLEPOST]Flood olacak ama normalde 1 er gün arayla gidiyorum. 1 gün dinlenme 1 gün antreman şeklinde.

Normalde 4 günlük dinlenme performans artışına sebep olması lazım, belki motivasyon eksikliği yada yorgunluk vardır. Böyle bir durum beklenmez, normal rutininize devam edin sonuçları gözlemleyin.

Arasıra böyle şeyler her insanda olur moralinizi bozmadan çalışmalarınıza devam edin fakat gecmezse sorun yorgunluk dinlenme veya beslenme olabilir

Back
Yukarı