Güç enerji ve iyi bir yağ yakımı için hangi suplement ?

Merhaba ben 26 yaşında 1.80 boy 88 kiloyum benim istediğim yağ yakımı ve birazda kas damarlarım belirgin değil kilom fazla olduğu için galiba sırf kasa yönelikmi acaba bu Nox ürünleri ? Kardioda işe yaramazmı nox2, nox3, twinlab nitrik fuel ,twinlab endurance , betanox ,muschecht,plasma jet bunlardan hangisi pisikolojik etki patlayıcı güç damarbelirginleşme ve yağ yakımı için iyi veya başka neler spor geçmişim pek yok hiç yorulmadan motivasyon güç enerji hacimlenmek istemiyorum bana hangi suplementleri önerirsiniz?

şuanlık sana herhangi bir yağ yakıcı tavsiye etmem..günde 3 kere yeşil çay içersen yağ yakımında çok yardımcı olur..Mesela sabah lahvaltıdan sonra 1 yeşil çay ..öğlen saat 2-3 gibi bi tane daha birde 6 gibi içersin..antremanlarını bilmiyorum ona göre ayarla bence antremandan 1 saat önce bi çay iç yada kahve bunların ikiside yağ yakımına yardımcı olur..Unutmaki yağı yakan bu tür gıdalar değil yapılan antremandır..Günde 45 dakikanı cardio çalışmasına verirsen 2 ayda 10 kiloya yakın kilo verebilirsin..Birde yediklerin çok önemli..İyi çalışmalar

Back
Yukarı