Merhabalar ; geçtiğimiz aylardaki kilo arttıramama sorunu çözmek için Max yükleme prensibini uyguladım 4 hafta boyunca iyi sonuç aldım 6 tekrarda 85 kg 105 kg a kadar artış sağladım. Fakat geçen hafta eski düzenimdeki çalışma sistemime dönünce sanki bu güç artışı hiç olmamış gibi herşey kaldığı yerden devam ediyormuş gibi oldu. hatta bugünki göğüs antrenmanımın 8 setinin 4 ünde tam tekrar çıkaramadım sanki çok çabuk bitiyormuum gibi oldu. Beslenme düzenimde bir sorun yok 6 öğün besleniyorum ve 3. öğünden sonra salona gidiyorum hatta bugün amino ve creatin alıp gittim. Malumunuz ağırlık artışı yoksa hacimde yok. güç programında setler arası dinlenmeyi 2-3 dk tutuyordum şimdi 60-75 sn kadar sürüyor acaba nedeni bu olabilir mi?
Şunu da belirtmek isterim sporumuz pahalı bir spor ve 2 yılım bitmek üzereyken istediklerimin tam olarak olamaması soğutmaya başladı.
Tecrübeleriniz ışığında bir öneriniz var mı. :cry:
İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Şunu da belirtmek isterim sporumuz pahalı bir spor ve 2 yılım bitmek üzereyken istediklerimin tam olarak olamaması soğutmaya başladı.
Tecrübeleriniz ışığında bir öneriniz var mı. :cry:
İlgilendiğiniz için teşekkürler.