Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1. G Ü N
Bench Pres 2 x 5 2 x 1
Pullover 3 x 10 12
Incline Pres 1 x ( 4 6 8 )
Standing Pres 3 x 10 12
Front 1 x 12
Side Lateral
D \ B Rowing 3 x 10 12
Chins 3 x 10 12
Wrist Curl 3 x 50
Leg Curl 3 x 10 2 x 6
Calf Raises 3 x 10 12
2.G Ü N
Barbull Curl 1 x 8
Incline Hammer 1 x 8
Preacher D \ B 1 x 8
Body Drag Curl 1 x 8
Seated D \ B Ext 1 x 8
Pushdown 1 x 8
Kıck Back 1 x 8
Dips 1 x 8
Squat 2 x 5 2 x 1
Shrug 2 x 5 2 x 1
Deadlift 2 x 5 2 x 1
3.G Ü N
Standing Pres 3 x 8 10
Front 1 x 12
Side Lateral
Pullover 3 x 8 10
D \ B Rowing 3 x 8 10
Chins 3 x 8 10
Wrist Curl 3 x 50
Calf Raises 3 x 8 10
4. G Ü N O F F
5.G Ü N
Pullover 3 x 5 7
Bench Pres 3 x 5
Standing Pres 3 x 5 7
Front 1 x 12
Side Lateral
Wrist Curl 3 x 50
Leg Curl 1 x 10 2 x 6
Calf Raises 3 x 5 7
6.G Ü N
Barbull Curl 1 x 8
Incline Hammer 1 x 8
Preacher D \ B 1 x 8
Body Drag Curl 1 x 8
Seated D \ B Ext 1 x 8
Pushdown 1 x 8
Kıck Back 1 x 8
Dips 1 x 8
Squat 2 x 5 2 x 1
Shrug 2 x 5 2 x 1
Deadlift 2 x 5 2 x 1
7. G Ü N O F F
AMAÇ HER ADELENİN HAKKINI VERMEK....VE HER ADELEYE GELDİĞİNDE KİLOLAR DA YAVAŞ DA OLSA ARTTIRARAK YÜKSELTMEK..KAYTARMADAN NİZAMİ YAPMAK.HER HAFTA BAŞINDA KİLOLARDA AZAR AZAR ARTIŞ SAĞLAMAK AMAÇ BU... SETLERİN AZLIĞI ŞAŞIRTMASIN SİZLERİ... NUGÜN TAM 1 HAFTA OLDU.. HAKKINI VEREREK YAPTIĞINDA 1 SET BİLE KAFİ GELİYOR DOSTLAR...HOCAMIZ BU PROGRAMA ÇOK GÜVENİYOR..ONUN BU GÜVENCİ BİZİ DE ATEŞLİYOR..Bakalım düşünceleriniz nedir forumdaki arkadaşlar
haftada 5 gün önce ağır gelir diye düşündüm kendi kendime sora set sayılarını görünce kurtarır heralde dedim ama ramiz böyle bir programı ilkkez görüyorum.bizim düşüncelerimizden ziyade senin tecrübelerin daha önemli bakalım fayda görecekmisin haberleri bekliyoruz hocan bu programı nereden aldığına dair bir bilgin varmı belki bunu kullanan proflar vardır biraz süper seti anımsatıyor ama yinede arada uçurumlar var kolay gelsin
günaydın.....lk hafta sonuçlar gayet iyi.... hocamız tavsiyelerine uyuyoruz bize dediği hareketleri yavaş yavaş ve nizami şekilde yapmamız... ve her hafta yaptığımız kiloları azar azar çoğaltmamız... mesela örnek verirsek bench press pazartesi 2 x 5 ilk seti 100 girdik ikinci set 110 2 x 1 leri 120 de denedik... sonraki pazartesi bu sefer 110 dan başlayın dedi... bu örnekti ne demek istediğimi anladın mı... ve dediği başka bir şeyde bu idman şeklinde diğer idmanlar da olduğu gibi şişmiş kasılmış kaslarını belki bulamayabileceksiniz dedi ama göreceksiniz kısa zaman da ne çok güçlendiğinizi ve göreceksiniz ondan sonra gelen hacimlenişinizi...ben ve partnerim hocamıza güveniyoruz.... bu idmanı nereden buldu soruna gelince devamlı yurt dışından bb sporu ile ilgili kitaplar geliyor... yabancı dili de var hocamızın....bu idmanı birisine daha sordum o da ABD de uygulandığını söyledi bana... aradda sırada şaşırtma idmanlarını yapmak iyi geliyor... bugün ikinci haftamız bakalım neler olucak sağlıcakla kal
ÇOK GÜZEL HERŞEY GİDİYOR.....DOSTUM BU İDMANIMIZ BU C.TESİ BİTİYOR...YENİ İDMANIMIZ 28.11.2005 TARİHİNDE BAŞLAYACAK O İDMAN ŞEKLİNİ DE EKLEDİM BAKALIM ONU NASIL BULACAKSINIZ.... ESKİ İDMANIMIZ GÜÇ KAZANDIRDI BİZLERE....ŞİMDİ BU GÜCÜ KULLANACAĞIZ...
BU ARADA BU İDMANI YAPARKEN STREOİD ALMADIK...SADECE..
saydam dostum temmuz ayından çekilmiş resimlerim var sitede sanırım görmedin onları.... ama yeni programdan sonraki resimlerimi de ekleyeceğim.. yılbaşından sonra kameraya da çekmeyi düşünüyoruz kısa da olsa video çekim ekleyeceğim buraya
belki cok sey istemis olacagim ama ben body ye yeni başladım. bir hocam da yok okulumuzun salonunda calisiyom. ben bu hareketleri yapmak istiyorum ama yazdiginizdan hic bir yey anlamadim. yani hareketlerin adini bilmiyorum. acıkca yazmanız yada bir kaynak gostermeniz mumkun mu acaba??
belki cok sey istemis olacagim ama ben body ye yeni başladım. bir hocam da yok okulumuzun salonunda calisiyom. ben bu hareketleri yapmak istiyorum ama yazdiginizdan hic bir yey anlamadim. yani hareketlerin adini bilmiyorum. acıkca yazmanız yada bir kaynak gostermeniz mumkun mu acaba??
Vücut Geliştirme Egzersiz Hareketleri
Çalışma hareketlerini görmek istediğiniz bölgenin ismi üzerine tıkladığınız zaman o bölge ile ilgili çalışma resimleri & açıklamaları karşınızda olacaktır