Murat Azad
Üye
Merhaba arkadaşlar bır sorum olucakda sızlere cevap yazarsanız çok sevınırım , ben 3 ay falan bodye gıtmeme rağmen oyle gözle görülür bır vucuda sahıp olamadım hatta benı gören bır çok kışı sen bodıye gıttınmı dıye hayretle soruyor şımdı yenıden başlamak ıstıyorum o yüzden bana yardım edermısınız ? benım sorunum genellıkle güçle alakalı yanı güçsüz bır yapıya sahıb olduğum ıçın vucudmu çok fazla gelıştıremıyorum bundan dolayıda saldırılara falan karşılık veremıyorum açıkcası bu benı çok üzüyor o yüzden her türlü yardımlarınzı beklıyorum eğer kullandığınız ve bana tavsıye edeceğınız bır ürün varsa şöyle gücumü ve performasımı en yüksek sevıyeye çıkartacak antreman sırasında , (noxplode , nano vapour) gıbı supplementler kullanmayı düşünüyorum amabenim gıbılerın kullanması uygun mu degıl mı bılmıyorum sıze sormak istiyorum bunu .
bu arda hocamada danışmıştım bu konuda ve bana bır tür creatıne ürünü vermıştı yükses fıyata ama sadece terletıyor benı başka bırşey yok ne gücü arttırıyor ne performnsımı anlıyacağınız para tuzağına duştüm ....
neyse çok uzattım soruyu galıba ama gerçekten ıhtıyacım var cevabınıza artık boşuna spor salonuna para verıpte elı boş dönmek ıstemıyorum , cevablariniz ıçın şımdıden teşekkürler .
bu arda hocamada danışmıştım bu konuda ve bana bır tür creatıne ürünü vermıştı yükses fıyata ama sadece terletıyor benı başka bırşey yok ne gücü arttırıyor ne performnsımı anlıyacağınız para tuzağına duştüm ....
neyse çok uzattım soruyu galıba ama gerçekten ıhtıyacım var cevabınıza artık boşuna spor salonuna para verıpte elı boş dönmek ıstemıyorum , cevablariniz ıçın şımdıden teşekkürler .