Gün Gün Yağ Yakımı Hedef 84kg'dan 75 Kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozyah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm burdan bakabilirsin durumuna göre alman gereken kaloriyi belirle %40 karb %30 protein %30 yag yap yada %40 yag %30 karb yap tercih senin kilonun 2 kati protein ideal sahsi fikrim gerisi bosa ben bulking de creatin monohydrte kullanrm genelde bide balık yagı kullanıyorum protein tozu olarak cogu zaman zevk olsun diye kullanıyorum cogu markayi denedim tat performans olrk xpro fena deil optimum güzel simdi de ultimate prostar kullanıyorum indirimden aldm ama dedigim gibi protein tozu sart degil definasyon zamanı kullandgm genelde xtend bcaa ve balık yagı bu ikisi :)[DOUBLEPOST=1451840158][/DOUBLEPOST]http://fityemek.com/wordpress/kalori-ihtiyacini-hesapla/ o program karısık gelirse burdan makrolarına da bakabilirsn assagı yukarı aynı cıkıyor

Tamam seçim yapıcam % olayında, benim protein belli optimum gold değişmez. Peki neden bulk döneminde kreatin (Büyük ihtimal su tuttuğundan vücutta) definede glutamin, balık yağı ve bcaa özel bi sebebi varmı ? bide bunların markası neydi ne kadar etki aldın nasıl kullandın supplement tecrübelerini paylaşabilirmisin benimle hem konuyu okuyanlarda faydalanır özellikle balık yağı hakkında çok bilgisizim

Tamam seçim yapıcam % olayında, benim protein belli optimum gold değişmez. Peki neden bulk döneminde kreatin (Büyük ihtimal su tuttuğundan vücutta) definede glutamin, balık yağı ve bcaa özel bi sebebi varmı ? bide bunların markası neydi ne kadar etki aldın nasıl kullandın supplement tecrübelerini paylaşabilirmisin benimle hem konuyu okuyanlarda faydalanır özellikle balık yağı hakkında çok bilgisizim
glutamin kullanmıyorum ayrı bcaa xtend scivation kullanıyorum onda glutamin var genellikle antreman sırasında alıyorum bcaa yada sabah ac karna antreman yaparsm kardio benzeri o zaman kullanıyorum kreatini su tuttugu icin almıyorum definasyonda ha alınabilir bi sakıncasıda yok ama insanın piskolojisi o 1 kiloyu bile su tutan kafaya takabiliyor balık yagı konusunda ise icerdigi yag asitleri omega 3 vb hep büyümede hem yag yakımında etkili hormonları düzenleyici yaglar malum her gün konserve ürünler haric iyi balık tüketemiyoruz onuda balık yagından alıyorum iste balık yagı deri icin felan da iyi zayıflarken sıkılasmak icin fındık fıstık gibi ürünlerde tüketiyorum mesala kendi fıstık ezmemi yapıyorum 2 ölcek protein 200 300 gr fıstık yogunlugu ayarlayacak sekilde robotta cekiyorum onuda tüketiyorum yag kaynagı olarak badem ezmesi denedim de önermem cabuk ekşiyor badem dolapta bile. Balık yagını genelde günde 500 mg lık olanlardan 3 kere alıyorum ve kahvaltıda ögle aksam yemeklerini yerken tüketiyorum. Protein tozunu da antremandn sonra almıyorum genelde kek yapıorm kahvaltıda antremandan sonra bazı kişiler Savaş Cebeci mesala cok önermiyor yag yakımı dönemlerinde insilüni yükselttigini söylüyor net olmasada bir kac makale var bunla ilgili hele protein tozu cok önemli degil de sakın millete uyup antreman sonu basit seker tüketme vucut en güzel yagı antremandan sonra yakmaya baslıyor.[DOUBLEPOST=1451851665][/DOUBLEPOST]Bcaanın nedenini söylememisim bcaa glikojen depoları bos olunca diyet döneminde enerjinin kaslardan alınmasında nispeten arastırmalar öle diyor engel oluyor yani kas yıkımını azaltıyor definasyonda tabi burda önemli olan beslenme cok düsersen kalorilerde kas kaybedersin yine bide yani simdi suplementlerden mucize beklememek lazım ek gıda bunlar streoidler kadar etkili degil tabi onların yanında zararlarıda daha makul

Selam Arkadaşlar Final Haftam Olduğu İçin Bir Hafta Spora Ara Vermek Zorunda Kaldım Maalesef Hiç Vaktim Yok İşede Gitmeyeceğim. Pazar Günü Güzel Bir Bacakla Sezonu Kapatayım Derken Kökten Kapatıyordum Spor İşini Leg Presste Epey Ağır Kiloda Çok Zorlandım Belime Bi Sokukluk Girdi Üstüne Zorlamadım Bıraktım İdmanı Geldim Diyebilirim. Çok Mühim Bişey Değil Ama Doğrulunca Kuyruk Sokumunda Tutulmuş Gibi Bir Ağrı Hissediyorum Ama Zaten Bu Bir Haftada Kendimi Toparlarım Dönüşüm Çok Daha Farklı Olucak Beslenme Olsun Supplement Desteği Olsun Daha Katı Bir Diyet Uygulayacağım İnşallah Yağ Oranını Epey Bir Düşürmeyi Hedefliyorum Finallerden Sonra 1 Ay Boşum Herkese İyi Akşamlar Sporla Kalın;)

Geldim Dostum Çantamı Hazırlıyordum Spora Gitmek İçin İçimde Nasıl Heycan Var Anlatamam. Yaklaşık 15 Gündür Antreman Yapamıyorum En Önemli Faktör Annem Şehir Dışında Yemek Yapmayı Bilmiyorum O Yüzden İşlenmiş Gıdalarla Beslenmek Zorunda Kaldım Sanırım Biraz Kilo Aldım :(:( Bu 15 Günlük Süreçte Dediğim Gibi Spor Yapamadım Düzgün Beslenemedim Düzgün Uyuyamadım Bile Final Sınavlarım Yüzünden Hiç Vaktim Yoktu Ama Bugün Tavuğumu Haşladım Bulgurumu Haşladım Çantamı Hazırladım Yeniden Düzene Hazır Gibiyim İnşallah Bidaha Hiç Böyle Aralar Vermek Zorunda Kalmam. Kastan Kaybım Yok Çok Şükür Her Gün 200 Gr Proteini Yakalamaya Çalıştım Ama Karbonhidrat Ve Şeker Tüketimim Biraz Arttı Malesef Ama Proteinden Sıkıntım Yok Hatta Dün Gece 600 Kişilik Bir Lüks Düğünde Garsondum Kuzu İncik, Şiş Antrikot Resmen Abartısız 2 3 Kilo Kırmızı Et Yemişimdir Haftada Bir Falan Vücudu Böyle Protein Şokuna Sokuyorum Kastan Kaybım Yok Ama Biraz Yağlandım Sanırsam. 20 25 Gün Kadar Boşum Bu Süreçte Çift Antreman Yapmayı Bile Düşünüyorum Çok İyi Bir Diyet Listesi Hazırladım Artık Daha Bilinçliyim Kaldığım Yerden Daha İyi Devam İnşallah:)

Hadi hayırlı olsun, 15 günün intikamını cıkar bakalım.. Bende Cuma gününden sonra sıkı bir diyete başlıcam inşallah konuda açacam

Dün Akşam Çok Sağlam Bir Sırt&Arka Kol Ve Sonrasında Vakit Kaldığı İçin Bacak İdmanına Girdim Epey Sert Bir İdmandı Son Seti Girdiğimde Kendimde Bitmiştim. Epey Kuvvetlenmişim Ve Tartıda Kilom Hiç Artmamış Biraz Görüntü Salmış Gibide Dursa Tartı Birazcık Motive Etti. Yemekler Faydasını Vermiş Sanki Epey Sağlam Ve Ağır Çalıştım Çokta Zorlamadı Artık Çalışma Prensibim Ağır Ve Sert Olucak Çok Tekrar Değil 8 9 10 Ne Çıkarsa Ama Ağır Ve Sert. Beslenme İyi Gidiyor Sabahları Biraz Kahvaltıyı Geciktirme Kararı Aldım İnsüluni Zıplatmamak Ve Yağ Yakımına Devam Ettirmek İçin Bünyemi Bunun Dışında Kendi Yemeklerimi Yapıyorum Haşlama Bulgur Haşlama Tavuk Ve Yoğurt Ölçe Tarta Makrolarımı Kalorilerimi Bilerek Beslenmeye Başladım Hafiflemiş Hissediyorum Bir An Önce Cuma Günü Gelsin Diye Dua Ediyorum Güzel Bir Antreman Daha Çıkarıcam İnşallah. Bunun Dışında Bugün ON Gold Whey Ve Yanında Kampanya Olarak Optimum 317 Gr Creatin Var 318 TL'den 259 TL'ye Düşmüş Onu Almayı Düşünüyorum Öneri Ve Yorumlarınızı Bekliyorum Dostlar Herkese Selamlar Sporla Kalın;)

Back
Yukarı