• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

güncel bulk fotolar

erdinç

Üye
yaşım 36 bu 3. foto güncellemem yazın bile kilo aldım tek bişey diet çoook zor 40 yaşına süper girmek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum bu arada 17 li yaşlarda 1 2 yıllık bi temelim var sonraları aeorobik tarzı çalışmalar yaptım 5 6 aydırda evde vg yapıyorum

Eklentiler

• 007.JPG
    007.JPG
    52,7 KB · Görüntüleme: 1.387
  • 006.JPG
    006.JPG
    50,9 KB · Görüntüleme: 1.170
  • 028.JPG
    028.JPG
    39,2 KB · Görüntüleme: 1.332
  • 029.JPG
    029.JPG
    37,9 KB · Görüntüleme: 1.121
  • 013.JPG
    013.JPG
    48,1 KB · Görüntüleme: 1.101
40 yaşına bomba gireceğin muhakkak zaten hocam. İlla bir kulp takma olsun ki tarafımca adet yerini bulsun. Göğüsler iyi ama kollara kıyasla hafif zayıf kalmışlar. Ayrıca şorttan mıdır nedir, bel bölgeni biraz fazla yağlı gördüm. Definasyonla atarsın umarım oradaki fazlalığı. İyi çalışmalar.

bu yaşa kadar şu diet işni beceremedim haklısın aslında bu fit halim diil
en az 6kilo vermem lazzım göğüs kollara göre zayıf haklısın 4 ay önce bi benç sehpası aldık çalışıyoz öncesi nde şnav göhsü diyebilirim yorumlarına tş

bel bölgende biraz yağlanma var aynısı bende de var.zaten en son yağlar orda kalıyo kaybetmesi biraz zor oluyo.onun dışında vücut gayet güzel.trapezler coşmuş:)

oldukça güzel bir vucut ortaya çıkarıyorsun. benim de yaşım 34 ve bizim yaşalarımızda artık metabolizma yavaşlamaya başlıyor ve kilo alımı çok kolay oluyor.ben 96 kilodan 68 düştüm geçen kış sonra body e başladım . şu an 73-74 arası bir kilodayım ama aldığım kiloları kas olarak aldım ( bunlarla ilgili fotolarımı yakında yayınlayacağım , biraz daha zaman :) ). durum sende de aynı gözüküyor.
trapezler vucutta en fazla gözüme çarpan bölge oldu . tebirikler . hp beraber çalışmaya devam .

tebrik ederim.özelliklede son 4 ay sehpada çalışarak göğüste bukadar yol alabilmen bile çok iyi.yaş bana göre anormal değil.hormonların coşmayabilir ama gençlik insanın ruhunda olmalı.azminden ve istikrarından birşey kaybetmeden yola devam et.çatının özelliği gereği trapezlere hareketi kaçırmamaya özen göstermeni öneriyorum.

tşk ederim guardbody yorum ve verdiğin bilgiler için omuz yapımın düşük olduğunu farketmişsin trapez hiç çalışmıyom hatta dolaylı yoldan etkileyen hareketlerde bile özen gösteriyorum göhüsede özel önem veriyom 4 ay önceye göre baya bi yol katettiler tek sorunum toparlanma sürem biraz daha uzun

başarılarının devamını diliyorum gerçekten 40 yaşına bomba gibi gireceğine bende inanıyorum ve 40 yaşını burda beraber kutlarız :)

valla yakuza yorumuna tş ederim allah herkese uzun ömür versin yeterki 40 yaşı bilmem ama şöyle 7 yada 8 kilo verip bi foto güncellemesi yapmak isterim

evde çalşıyorsan çok gusel yağlı olmaman bır avantaj eger ımaknı olmayan varsa evde şınav mekık ve dışarda koşu yapsın.benm vucudun yuzde 70şi bundan gelıyor alt yapmı böle yaptım.başarılar dılerım arakadaşa

Back
Yukarı