Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarar ancak takviyelere pek bel bağlamamak lazım beslenmenizi düzene koyun takviye gideceğiniz yolda size yardımcı olucak, beslenmeniz ise zaten gittiğiniz yol . Yol olmadan gidemezsiniz böyle düşünün.
L-carnitine uzun zincirli yağ asitlerini mitokondrilere göndererek enerjiye çevrilmesini sağlar. aynı zamanda yorgunluğu azaltır. gerçek bir kardiyo ve diyet ile yapıyorsanız etkisini görebilirsiniz.
merhaba, foruma yeni katıldım . umarım istediğim bilgileri alabilirim. boyum 1.70 ve 62 kiloyum. eklemleri kuvvetlendirmek ve sıkılaşmak amacıyla haftanın 6 günü spora gidiyorum. 1 gün 20 dakika ısınma-1 saat aerobik-1 saat aletler, diğer gün 40 dakika kardiyo- 2 saate yakın aletler çalışıyorum. Yaklaşık olarak 2 buçuk aydır böyle devam ediyorum. yemeklerime dikkat ediyorum, tatlıyı neredeyse hiç yemiyorum,akşam yemeklerini kestim. çok şükür hiç kilo kaybetmedim herhangi bir yorgunluk filan da hissetmiyorum. fakat göbeğim daha da belirginleşti. spor hocam l-carnitine önerdi. nasıl kullansam faydası olur?