günde 1800mg l-carnitin

f1820

Üye
günde 1saat cardio + ağırlık (yağ yakımı için) çalışyorum, sıkı bir diyet yapıyorum, kilom 98. 1800 lük sıvı l-carnitin alsam işe yarar mı?

Yarar ancak takviyelere pek bel bağlamamak lazım beslenmenizi düzene koyun takviye gideceğiniz yolda size yardımcı olucak, beslenmeniz ise zaten gittiğiniz yol . Yol olmadan gidemezsiniz böyle düşünün.

L-carnitine uzun zincirli yağ asitlerini mitokondrilere göndererek enerjiye çevrilmesini sağlar. aynı zamanda yorgunluğu azaltır. gerçek bir kardiyo ve diyet ile yapıyorsanız etkisini görebilirsiniz.

günde 1saat cardio + ağırlık (yağ yakımı için) çalışyorum, sıkı bir diyet yapıyorum, kilom 98. 1800 lük sıvı l-carnitin alsam işe yarar mı?

Bence belirli bir muddet bu sekilde devam edip kilo verememeye baslandiginda bir tetikleyici gibi kullanilmasi daha yararli olacaktir,

Carnitine etkisini en iyi antremandan 10 dk. önce kullanıldığında gösterir ( Sıvı form ). Kullanmanızda sakınca yoktur.

merhaba, foruma yeni katıldım . umarım istediğim bilgileri alabilirim. boyum 1.70 ve 62 kiloyum. eklemleri kuvvetlendirmek ve sıkılaşmak amacıyla haftanın 6 günü spora gidiyorum. 1 gün 20 dakika ısınma-1 saat aerobik-1 saat aletler, diğer gün 40 dakika kardiyo- 2 saate yakın aletler çalışıyorum. Yaklaşık olarak 2 buçuk aydır böyle devam ediyorum. yemeklerime dikkat ediyorum, tatlıyı neredeyse hiç yemiyorum,akşam yemeklerini kestim. çok şükür hiç kilo kaybetmedim:):):) herhangi bir yorgunluk filan da hissetmiyorum. fakat göbeğim daha da belirginleşti. spor hocam l-carnitine önerdi. nasıl kullansam faydası olur?

Back
Yukarı