Günde 2 Antreman ?

Beyler öncelikle merhaba. Merak ettiğim 1 soru var. Günde 2 kez antreman yapan insan sayısı epey fazladır. İster body ister dövüş sporları isterse hepsi bir karışık. Merak ettiğim olay;
Mesela günde 2 antreman yapacaksak o gün aynı yeri 2 defa mı çalıştırıyoruz yoksa sabah başka öğlen başka mı?

Bu konuda deneyimli arkadaşların fikirlerini bekliyorum. İyi forumlar

Profesyoneller harici görmedim 2 kere calisan. Onlarda farkli bölge calisiyorlar mesela sabah quadriceps akşam hamstrings gibi. Bide benim gibi sabah kardio akşam ağirlik çalisanlarda var 2 ant anca böyle olur. Diğer türlü kas yıkımı yapar

günde 2 antreman için
tavsiye etmem ama ilaçlar steroidler vs olmadan
çok iyi beslenip çok muazzam uyumadan
yapmanın hiçbir anlamı olduğunu zannetmiyorum
zira haftada 3 ten fazlası bile vucudu zorlarken (destek almayanlarda)
günde 2 antreman sakatlığa davetiye çıkarır

Tavsiyeleriniz için sağolun. Zaten sizin de dediğiniz gibi öyle prof bi şekilde yapamam. Benim bahsettiğim tarz ''Blonde'' arkadaşın dediği gibiydi. Sabah kardiyo akşam ağırlık.

Sabah kalktıgin gibi 1 bardak sade nescafe icin koşuya çıkabilirsin. Koşu bitiminde şunlari yap
2x15 şinav
1x25 lunge
2x15 jump squat
1x25 mekik
1x8 barfiks
Ve esneme hareketleri yaparsan. Bunu arnold un bir yazısında okumuştum bunun gibi bişeydi. Ağirlıksız yapacaksin bunlari. Hiç dinlenmeden ardarda yap bu vücudun kan pompalamasini sağlayacak kan akısın hızlancak. Metabolizmani arttircak. Bu kas çalışması degil buna dikkat cekerim ısınma olarak düsün

Back
Yukarı