Günde minimum kaç gram almalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Svastika

Üye
Merhaba arkadaşlar. Protein tozunu günde en az kaç gram almalıyım etkisini görmek için? Ayrıca idman sonrası ve yatmadan önce alıyorum daha iyi bir vakit var mıdır?

Yatmadan once aldiginiz protein casein degilse sabah almaniz daha mantikli. Onun disinda gunluk protein ihtiyacinizdaki aciginizi cok da gecmeyecek sekilde tamamlamaniz yeterlidir, direkt bir katkisi malesef yok.

günlük alman gereken protein miktarını biliyorsan, ne kadar protein tozu kullanman gerektiği de bellidir.
Fakat bu tür protein kaynakları acil ihtiyaçlar için kullanılmalı. Ant sonrası, öncesi gibi yada hiç bir protein kaynağına ulaşamadığın durumlarda

Günde en az 80 gram protein alıyorum. Kilo başına 2gr protein alma olayını kabul edersek günde 132 gram protein almam gerekiyor. 1 ölçek tozun kaç gram proteine denk geldiğini öğrenebilsem harika olurdu.

Günde en az 80 gram protein alıyorum. Kilo başına 2gr protein alma olayını kabul edersek günde 132 gram protein almam gerekiyor. 1 ölçek tozun kaç gram proteine denk geldiğini öğrenebilsem harika olurdu.
aldığın ürünün üzerine yazıyordur 1 ölçek şu kadar protein şu kadar karb şu kadar yağ diye

• Like
Reactions: HG!
Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı