Günlük 100 gram protein almalıyım ama nasıl yardım !!!

Merhaba arkadaşlarım başlıkta olduğu gibi 100 gram proteine ihtiyacım var annemler bu tür şeyler beni desteklemediği için işe gidip para kazanıyorum iyi kötü param var.
Neler yemeliyim?
Kaç gram yemeliyim ?
Kaç tl ? Ucuz yollu program gibi bişey olursa iyi olur.
En ucuz yoldan proteinimi almak istiyorum cevaplarsanız sevinirim şimdiden hepinize teşekkürler.

Tavuk göğsü tavuk ciğeri lor peyniri yumurta ton balığı hazır yarım tavuk ucuz protein kaynakları
Fiyatları tavuk göğsü 12 tl oldu ciğer 4 ytl lor peyniri 5 lira ton balığı 5 tı hazır yarım tavuk 6 tl

250 gram tavuk göğüsü (yaklaşık 1 adet tavuk göğsü) 65 protein 250gramı 4-6tl
3 yumurta 19 gram protein yaklaşık 3-3.5tl
1 adet 160 gram derya ton balığı 21 Gram protein 3.5 tl
Toplam 105 gram protein 13tl
Ek olarak bulgur yer fistigi gibi bitkisel ve ucuz yollu protein kaynaklarına yönelebilirsin

300 gram et - tavuk - balik : 60 Gram Protein.
4 tam yumurta : 25 Gram Protein.
200 gram lor peyniri : 30 Gram Protein.

Toplam : 115 Gram Protein.

yediğin herşeyin besin değeri ya arkasında ya da internette vardır yani şu kadar ye demicem ama
sabahları lor ve yumurta
diğer öğünler tavuk ve diğer et türleri yüksek proteinlidir yani protein miktarının çoğunluğunu bunlarla karşıla
ve takviye olarak sağlıklı besinler yemelisin bu da hem sağlıklı karbonhidrat sağlıklı yağ aldırır hemde protein açığını kapatır bunlarda
yulaf,bulgur,badem,kuru fasulye,nohut vs.

Yeşil mercimek ile shake hazırlayabilirsin. Karbonhidrat değerini de göz önüne alarak diyetini bozmayacak şekilde gayet sağlıklı olur.

Back
Yukarı