Günlük 12 öğün yemek.

Arkadaşlar selamlar ben 16 yaşında 1.82 boyunda ve 66 kilodayım. 3 aydır vg sporuyla uğraşıyorum. ilk 2 ayda kolum 26 dan 31 e göğsüm 84 den 92 ye omuzlarım 104 den 113 e belim 71 den 74 e çıktı son bir aytdır sadece göğsüm 94 oldu diğer bölgelerim aynı ama belim inceldi adonislerin ve karın kaslarım kendini daha fazla belli etmeye başladı. bunun beslenme ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim vg camiasındaki idolum rich piana. Ve irilieşmenin sırrı adlı videosunu izlediğimde günde 6 öğün yemek yemek ile başlamamı ve 12 öğüne kadar çıkarmayı söylüyordu. Yağlanmamak için ise besinleri kompleks karbonhidrat kaliteli protein ve sağlıklı yağdan oluşacağını ve kardiyo yapacağımızı söylüyordu. Gerrçekten ektomorf vücut tipindeyim ve 16 yaşındayım metabolizmam hızlı. Ben kendime şu şpekilde bir program çizdim ve 4 günj sonra başlayacağım.
6 öğün yemek 6000 kalori (sağlıklı besinler)
20 dk son hızda koşu
2 saat 30 dakika antreman
/8saat uyku (2 haftayı bu şekilde geçireceğim.)
8 öğün yemek 8000 kalori
30 dk son hızda koşu
2 saat 45 dakika antreman
8 saat uyku (3 haftayı bu şekilde geçireceğim)
10 öğün yemek 10000 kalori
40 dakika son hızda koşu
3 saat antreman
8 saat uyku (4 haftayı bu şekilde geçireceğim)
12 öğün yemek 12000 kalori
50 dakika son hızda koşu
3 saat 15 dakika ve üzeri bölgesel antreman.
9 saat uyku.
Supplementlerim Yüklemeli kreatin
Arjinin
Kompleks aminoasit
Vitamin
Arkadaşlar rich piana bu evreye geldiğinizde sonuçlara inanamıyacaksınız diyor. Bu çok zor birşey diyor.Bunu yapamayacağımı düşünebilrisiniz afakat yapacağım. Bu propgramla ne kazanırım düşüncelerinizi bekliyorum.[DOUBLEPOST=1534692797][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar selamlar ben 16 yaşında 1.82 boyunda ve 66 kilodayım. 3 aydır vg sporuyla uğraşıyorum. ilk 2 ayda kolum 26 dan 31 e göğsüm 84 den 92 ye omuzlarım 104 den 113 e belim 71 den 74 e çıktı son bir aytdır sadece göğsüm 94 oldu diğer bölgelerim aynı ama belim inceldi adonislerin ve karın kaslarım kendini daha fazla belli etmeye başladı. bunun beslenme ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim vg camiasındaki idolum rich piana. Ve irilieşmenin sırrı adlı videosunu izlediğimde günde 6 öğün yemek yemek ile başlamamı ve 12 öğüne kadar çıkarmayı söylüyordu. Yağlanmamak için ise besinleri kompleks karbonhidrat kaliteli protein ve sağlıklı yağdan oluşacağını ve kardiyo yapacağımızı söylüyordu. Gerrçekten ektomorf vücut tipindeyim ve 16 yaşındayım metabolizmam hızlı. Ben kendime şu şpekilde bir program çizdim ve 4 günj sonra başlayacağım.
6 öğün yemek 6000 kalori (sağlıklı besinler)
20 dk son hızda koşu
2 saat 30 dakika antreman
/8saat uyku (2 haftayı bu şekilde geçireceğim.)
8 öğün yemek 8000 kalori
30 dk son hızda koşu
2 saat 45 dakika antreman
8 saat uyku (3 haftayı bu şekilde geçireceğim)
10 öğün yemek 10000 kalori
40 dakika son hızda koşu
3 saat antreman
8 saat uyku (4 haftayı bu şekilde geçireceğim)
12 öğün yemek 12000 kalori
50 dakika son hızda koşu
3 saat 15 dakika ve üzeri bölgesel antreman.
9 saat uyku.
Supplementlerim Yüklemeli kreatin
Arjinin
Kompleks aminoasit
Vitamin
Arkadaşlar rich piana bu evreye geldiğinizde sonuçlara inanamıyacaksınız diyor. Bu çok zor birşey diyor.Bunu yapamayacağımı düşünebilrisiniz afakat yapacağım. Bu propgramla ne kazanırım düşüncelerinizi bekliyorum.
(son hızda koşu 1 dakika son hızda koşu 1 dakika dinlenme şeklinde)

12 öğün. Yetmedi. Bu denli antrenman. Yetmedi. İdol Rich Piana. Hastanelik mi olmak istiyorsun? Sence bu camiadaki bu kadar kişi birşey bilmiyor da ondan mı bu ilaçlı adamları takip etmiyor ve senin bu dediklerini yapmıyor? Ki Rich Piana ilaçlılar arasında en takıntılı ve ahmak adamlardandı. Kafayı büyümekle(anormal devasa boyutlarla) bozmuş bir adamı mı takip etmek doğru yoksa gerçek sporcuları mı? Takip edecek başkası mı kalmadı? İlla prof. BB leri takip etmek cazip geliyorsa bari onların da akıllı mantıklı olanlarını takip et. Takıntı sahibi değil, sporcu ol.

Not : Yapamayacağını düşünmüyorum. Yapabilirsin. Ama yapma. Hastanelik olma. Geri dönüşü olmayan yollara girme. Sağlık ve hayat bu kadar ucuz değil. Umarım konuya epey kişi yazar da hele bir de bu yaşta hayatını mahvedecek hedefler koymazsın.

12 öğün. Yetmedi. Bu denli antrenman. Yetmedi. İdol Rich Piana. Hastanelik mi olmak istiyorsun? Sence bu camiadaki bu kadar kişi birşey bilmiyor da ondan mı bu ilaçlı adamları takip etmiyor ve senin bu dediklerini yapmıyor? Ki Rich Piana ilaçlılar arasında en takıntılı ve ahmak adamlardandı. Kafayı büyümekle(anormal devasa boyutlarla) bozmuş bir adamı mı takip etmek doğru yoksa gerçek sporcuları mı? Takip edecek başkası mı kalmadı? İlla prof. BB leri takip etmek cazip geliyorsa bari onların da akıllı mantıklı olanlarını takip et. Takıntı sahibi değil, sporcu ol.

Not : Yapamayacağını düşünmüyorum. Yapabilirsin. Ama yapma. Hastanelik olma. Geri dönüşü olmayan yollara girme. Sağlık ve hayat bu kadar ucuz değil. Umarım konuya epey kişi yazar da hele bir de bu yaşta hayatını mahvedecek hedefler koymazsın.
Öncelikle fikrini paylaştığın için teşekkür ederim fakat bir işe kendimi ne kadar adarsam o kadar başaracağımı düşünüyorum.Ne kadar verirsem o kadar alırım. Fakat bana en mantıklı gelen adam rich piana :)

bırak, kendini ne yoruyorsun ergenler ile tartışma bile.bilmiyor ki kendine olacakları bazen bir bela bin öğütten iyidir derler.

Düşünceni paylaştığın için teşekkür ederim :) kimse ile tartışma amacım yok.
tek diyeceğim şey bu kadar kalori ve idman...sadece dene o zaman ağlayarak gelip bize danışacaksın.ben şimdiden bir abi olarak tavsiye ediyorum.normal beslen ve idman yap bu iş ne kadar çalışırsam gelişirim işi değil ne kadar doğru çalışırsam o kadar verim alırım işidir.karar senin ben uyardım:)

tek diyeceğim şey bu kadar kalori ve idman...sadece dene o zaman ağlayarak gelip bize danışacaksın.ben şimdiden bir abi olarak tavsiye ediyorum.normal beslen ve idman yap bu iş ne kadar çalışırsam gelişirim işi değil ne kadar doğru çalışırsam o kadar verim alırım işidir.karar senin ben uyardım:)
Tekrar teşekkür ederim sonuçlarımı sizlerle paylaşacağım :)

Şu malum adamların videolarını çevirmeseler böyle şeyler de azalır da ısrarla çeviri yapanlar var...
O kadar dürüst bir adamın tavsiyelerinin azalması gerektiğini düşünmüyorum. Ki herkesin farklı düşüncesi var.[DOUBLEPOST=1534702254][/DOUBLEPOST]
12 öğün mü? Hocam ben bu işlerde yeniyim ama 12000 kaloriyi sen o antrenmanla yakamazsın 2 haftaya göbekli dayılar gibi olursun...
Kardeşim öncelikle fikrini paylaştığın için teşekkür ederim. Sonucu sizinle paylaşacağım :)

Son düzenleme:
O kadar dürüst bir adamın tavsiyelerinin azalması gerektiğini düşünmüyorum. Ki herkesin farklı düşüncesi var.
Yav kardeşim adamın mesleği bu , bu işten para kazanıyor sen 16 yaşında halinle okulda fizik dersine girdiğinde adam antrenman yapıyor örneğin omların yaşantısı bu. Sen ne kadar genç olursan ol ilaçları almadığın için öyle olamazsın vücudun o şekilde çalışmaz. Yahu hiç mi normal adam izlemiyorsun 3000-3500 kalori alırsın max 1 saat de antrenman yaparsın ve biter olay dinlenirsin büyürsün. Emir inalbay izle savaş Cebeci izle adamlar diyor ki pro gibi antrenman yapmayın onlar gibi olamazsın. Ama neyse 1-2 sene sonra anlarsın en geç.

Csb sanırım.
Mide fesadı geçirebilirsiniz.
3 saat 15 dakika antreman sonrasında bir süre sonra somalili çocuklara falan dönersiniz herhalde.
Üçüncüsü ben bu yaşta 3000 kaloride bütçem sarsılıyor. Muhtemelen aileniz tarafından bu işin devamlılığına nokta koyulacak.

Yav kardeşim adamın mesleği bu , bu işten para kazanıyor sen 16 yaşında halinle okulda fizik dersine girdiğinde adam antrenman yapıyor örneğin omların yaşantısı bu. Sen ne kadar genç olursan ol ilaçları almadığın için öyle olamazsın vücudun o şekilde çalışmaz. Yahu hiç mi normal adam izlemiyorsun 3000-3500 kalori alırsın max 1 saat de antrenman yaparsın ve biter olay dinlenirsin büyürsün. Emir inalbay izle savaş Cebeci izle adamlar diyor ki pro gibi antrenman yapmayın onlar gibi olamazsın. Ama neyse 1-2 sene sonra anlarsın en geç.
Rich piana kendi videosunda diyor natural veya ilaçlı olmanız bunu etkilemez diye (aşağıya video isimlerini koyarım.) Ve şahsen rich piananın dediğini savaş cebeci emir inalbaydan çok daha önem veriyorum. Savaş cebecinin pro gibi ağırlık çalışmayın videosunu tekrar izlemeni tavsiue ediyotrum hareketi doğru yapmasa hızlı hızlı bile yapsa gelişeceğini ama naturalin gelişemeyeceğini söylüyor.
Koyduğum video isimlerini sırasıyla baştan sona izlemeni tavsiye ediyorum .
Rich Piana Overtraining Türkçe Altyazılı Motivasyon
Rich Piana | Daha İri Olmanın Sırrı I Türkçe Alt Yazı

bordo14 haklı arkadaş ciddiye alanda kabahat. Gerçi sende haklısın Rich Piana'nın sonu çok güzel oldu. Süperman idi göklere çıkıyordu şimdi de yerin altında büyüyor(!). Öyle dürüst adamdır ki ilaçlı ilaçsız farketmediği için zaten keyfine ilaç kullanıyordu kendileri, bir alana bir bedavaymış diye.

bordo14 haklı arkadaş ciddiye alanda kabahat. Gerçi sende haklısın Rich Piana'nın sonu çok güzel oldu. Süperman idi göklere çıkıyordu şimdi de yerin altında büyüyor(!). Öyle dürüst adamdır ki ilaçlı ilaçsız farketmediği için zaten keyfine ilaç kullanıyordu kendileri, bir alana bir bedavaymış diye.
Sonuçlarımı paylaşacağım artık göbeğim mi çıkar somalili çocuk mu olurum bilmiyorum ama sonuçlarımı paylaşacağım.

Back
Yukarı