Akşam öğününde tavuk göğsü tercih edilebilir.. gramajı 200-250 gram civarı olabilir.. sabahları yumurta sayısı artabilir, tabi beyazı.. ekstradan bir öğüne light kaşar peyniri konulabilir akşamdan sonra..Proteini nasıl daha çok alabilirim düşünmem lazım. Toz içmeyi düşünmüyorum.
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dambıllar gelince programa bakarız.. ayarlanabilir setlerden tercih et ve eldiven de al mutlaka..Evet alacam, programa da gececem, 2 gün Insanity 2gün ağırlık düşünüyorum tabii ağırlık gerekiyor diyorsanız.
Bugün mutluyum çünkü 36 bedene sığdim, 2-3hafta önce 36-38 arasaydım.
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Etrafımdaki insanların spor yapmama garip bakmaları, yediğim yemeklere dalga geçer gibi veya manyaksın der gibi bakmaları, "ben böyle diyet miyet yapamam, ne istersem yerim" demeleri, aaa yumurta sarısını yemiyor musun? sarısını yeyince ne oluyor demelerinden bıktım. Motivasyonum düşmüyor ama bunlar sinir bozucu.![]()
spor maalesef insanlarımız için gereksiz görülüyor bende spor yaptığımı söyleyince ne gerek var diyen mi dersin tuhaf tuhaf gülen mi dersin yani uzun lafın kısası eğer spor yapıyorsanız bu tip sözlere alışmanız ve önemsemeniz lazımdır bir arkadaş sitede şu cümleyi kurmuştu biz kendimizi mutlu etmek için yaşarız bizi yargılayanları değil demiş gerçektende çok doğruEtrafımdaki insanların spor yapmama garip bakmaları, yediğim yemeklere dalga geçer gibi veya manyaksın der gibi bakmaları, "ben böyle diyet miyet yapamam, ne istersem yerim" demeleri, aaa yumurta sarısını yemiyor musun? sarısını yeyince ne oluyor demelerinden bıktım. Motivasyonum düşmüyor ama bunlar sinir bozucu.![]()