Günlük 58-164

sosis salamdan daha zevkle yeniyor aslında tavuk yada küçük parça kırmızı etler bende yerim bi zararını görmedim açıkcası birazda gelenek olmuş aslında kahvaltıda şu yenir bu yenmez diye
Akşam için daha iyi tercih bence.. sabah sabahta tavuk yemeyelim yahu :)
Sosis salam gibi işlenmiş etleri tüketme taraftarı değilim, sucuklu yumurtaya dayanamam ama..

Akşam için daha iyi tercih bence.. sabah sabahta tavuk yemeyelim yahu :)
Sosis salam gibi işlenmiş etleri tüketme taraftarı değilim, sucuklu yumurtaya dayanamam ama..
sucuklu yumurtaya bende dayanamamda sosis ve salam için dediğin çok doğru yahu bütün but değil küçük parça tavuklar iyi oluyor ama asıl tavuk akşam yenmeli

sucuklu yumurtaya bende dayanamamda sosis ve salam için dediğin çok doğru yahu bütün but değil küçük parça tavuklar iyi oluyor ama asıl tavuk akşam yenmeli
Sosis, salam ve sucuğun içinde ne kadar et var o da muamma :)
Önceden tavuk göğsünü hasliyordum suda kuru kuru.. son zamanlarda tavada yoğurt ve sarımsakla pisiriyorum, iyi oluyor.. Apandisit olayında günahını aldım tavuğun, gıda zehirlenmesi sandım..

Sosis, salam ve sucuğun içinde ne kadar et var o da muamma :)
Önceden tavuk göğsünü hasliyordum suda kuru kuru.. son zamanlarda tavada yoğurt ve sarımsakla pisiriyorum, iyi oluyor.. Apandisit olayında günahını aldım tavuğun, gıda zehirlenmesi sandım..
derin mevzu haklısın ama bu zamanda ne doğalki çiftliğin olacakta orada kendi tavuğunu ineğini besleyeceksinde anca öyle tavuk konusunda zaten doğalı geç pişer ama bu zamankiler çabuk pişiyor yediğimiz tavuk bile tavuk değil

derin mevzu haklısın ama bu zamanda ne doğalki çiftliğin olacakta orada kendi tavuğunu ineğini besleyeceksinde anca öyle tavuk konusunda zaten doğalı geç pişer ama bu zamankiler çabuk pişiyor yediğimiz tavuk bile tavuk değil
20 günde tavuk oluyor hormonlu vaziyette.. cukka sağlam olacak ki organik yiyesin :)

Kahvaltıda balık yiyen ülkeler de var:) bir kere THY'de kahvaltıda balıklı sandwich verdiler, çoğu kişi şikayet yazacaz dediler.
Ben tavuğu soya sosu, karabiber, biraz hardal, kekik nane ile terbiye ettikten sonra az suda tavada kapağı kapalı pişiriyorum. Ertesi gün aynı salam gibi oluyor, bu yüzden ben yiyebiliyorum. Biraz füme tavuk veya hindiye de benziyor ama füme kadar olamaz. Benim doğduğum ülkede sabah da et salam füme hindi tavuk tüketildiği için ben böyle tatlara alışığım. :)

Ok. Öğle yemeği
150 gr tavuk ve 150 gr kadar köfte (bu sanırım 50 gr protein yapar:D)
Wok'ta kızarmış sebzeler ve yağsız salat
Çok güzel tatlı vardı almadım, çilek yedim voila!
10155457_10152407045914294_941549137786103005_n.jpg

10153306_10152407045549294_4083278909185624129_n.jpg
[DOUBLEPOST=1398427355][/DOUBLEPOST]Ben organik diye satılan tavukların da organik olduğuna inanmıyorum. Onlar da çok çabuk pişiyor.

Balığa sıcak bakıyorum :) tavuk için aynı şeyleri hissetmiyorum.. bıkkınlık yarattı bende sanırım..

Dünku akşam yemeği
100 gr kapuska
3 dark bira, salatalık turşusu
Yarım dilim pasta :(
Şekersiz türk kahvesi

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

26.04.2014

Kahvaltı
Pastirmali yumurta
İki dilim tam tahıl ekmek
Tereyağı
pujedu3u.jpg

Evet. Ama çok sık tatlı yemem en son 4 ay önce yemistim.

Ara öğün veya öğle yemeği de olabilir
Yeşil smoothie
Elma, avokado, ıspanak, biraz limon suyu ve su
evuqyben.jpg

Dünkü akşam yemeği yine kapuskaydi. Eşim de kızım da yemediği için 3 gün ben yedim. Ama lahana çok seviyorum, çığ veya pişmiş farketmez.

Kahvaltı
Light beyaz peynir
Domates salatalik
Pastırmali 1 tam yumurta
Tam tahıl ekmek 100 gr
gepa9apy.jpg

Ara öğün
Orta şeker türk kahvesi
2tane gün kurusu kayısı