63 kilo, 1.82 boy. 18 yaş. Kilo almaya çalışıyorum ve spora başlayalı çok olmadı. Sabahları deli gibi yumurta yemem gerektiğini okuyorum da. Daha yeni yeni kahvaltı alışkanlığı oluştu bende. Sabah 5 tane yumurta yesem direkt kusarım herhalde.
Kahvaltı: Peynirli, salamlı, sebzeli bir sandviç ile protein tozu (sütle)
Öğle: Yemekhaneden 4 çeşit yemek çıkıyor. Çorba, pilav, sulu yemek ve tatlı-meyve-yoğurt.
Akşam: Yine aynı şekilde yemekhaneden yiyorum.
Gece: Bir tabldot yiyorum. Daha çok karbonhidrat ağırlıklı oluyor.
Antrenmanlara akşam yemeğinden sonra gidiyorum. Antrenman sonrası protein tozu içip sonra yemek yiyorum.
Sanırım çok iyi açıklayamadım. Öğrenci olmamdan ve doğal olarak maddi anlamda sıkıntılı olmamdan yemekhanede yiyorum. Bunu değiştirmem pek mümkün olmayacak. Sadece sormak istiyorum, bu yeni başlayan ve kilo almak isteyen biri için kötü bir beslenme mi?
Kahvaltı: Peynirli, salamlı, sebzeli bir sandviç ile protein tozu (sütle)
Öğle: Yemekhaneden 4 çeşit yemek çıkıyor. Çorba, pilav, sulu yemek ve tatlı-meyve-yoğurt.
Akşam: Yine aynı şekilde yemekhaneden yiyorum.
Gece: Bir tabldot yiyorum. Daha çok karbonhidrat ağırlıklı oluyor.
Antrenmanlara akşam yemeğinden sonra gidiyorum. Antrenman sonrası protein tozu içip sonra yemek yiyorum.
Sanırım çok iyi açıklayamadım. Öğrenci olmamdan ve doğal olarak maddi anlamda sıkıntılı olmamdan yemekhanede yiyorum. Bunu değiştirmem pek mümkün olmayacak. Sadece sormak istiyorum, bu yeni başlayan ve kilo almak isteyen biri için kötü bir beslenme mi?