Spor yapcağım günler -ki haftada 4 gün ortalama- sabahları 3 yumurtalı, 1 çorba kaşığı lor ve yulaflı omlet yiyorum. Ardından bir dilim çavdar ekmeğine fıstık ezmesi sürüp yiyorum. Spordan sonra genellikle pilav/makarna, 2-3 dilim de tavuk veya kırmızı et yiyorum. Akşam yemeği de bazen spordan sonrakiyle aynı oluyor hemen hemen, bazen de sebze ağırlıklı oluyor. Yatmadan önce de cornflakes yiyorum.
Şimdi soruma gelirsek günlük aldığım protein miktarı az mı çok mu ya da normal mi? Malum fazla olursa yağa dönüşüyor, azında da boşuna spora gitmiş olmayayım. 2 yıldır body yapıyorum yani başlangıç seviyesinde sayılmam sanırım. Antrenmanım 3 günlük göğüs-kol, omuz/sırt-arka kol, kanat-bacak. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdi soruma gelirsek günlük aldığım protein miktarı az mı çok mu ya da normal mi? Malum fazla olursa yağa dönüşüyor, azında da boşuna spora gitmiş olmayayım. 2 yıldır body yapıyorum yani başlangıç seviyesinde sayılmam sanırım. Antrenmanım 3 günlük göğüs-kol, omuz/sırt-arka kol, kanat-bacak. Yardımcı olursanız çok sevinirim.