Günlük ve Antreman Sonrası Şeker İhtiyacı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan l30n66
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu bir hatadır, aldığınız basit seker yağ depolamanıza ve kas yapıcı hormonları devre dışı bırakmanızı sebep olur."
şimdi biz üzüm suyu içmekle hata mı yapıyoruz ona açıklama istedim.

Kilo vermek isteyen kişi normal besinlerdeki şeker oranlarına bile dikkat etmeli ki koladaki şekeri hiç düşünmemeli. Mesela domates, kuru üzüm, kuru kayısı, muz ... elbette yenilebilir fakat miktar kesinlikle sayılı olmalı.
Antreman sonrası yada antreman içinde şeker tansiyon düşmesin diye, gün içinde 1 lt suya(sadece 1 litresine) tarçın çubugu atılıp içilir. Kolay antreman çıkar, kişi sarsılmaz.

Hiç kilo almak için ugraşmadım ama erkek arkadaşlarımdan ve vücud yapanlardan bildigim kadarıyla, antreman sonrası besleniyolar ama protein beslenmesi gerek supplement gerek normal besinler. hiç birinin şekeri düşündüğünü düşünmüyorum.

iyi aksamlar. Ben sıteye yenı uye oldum. Benım kısa bır sorum olucak ılk olara sıze profılımı yazıyorum:
boy:1.85
kılo:85
yas:23

Benım ıstedıgım karın yaglarımdan kurtulmak ve kaslarımı meydana cıkartmak(herkes gıbı) bu yuzden anımal cut sıparısı verdım fakat nasıl kullanacagımı bılmıyorum? bunun yanında proteın yada amınıo kullanmalımıyım? Anımal cutu aldıgım zaman sadece karın bolgesınımı calıstırmalıyım yaglarımın gıtmesı ıcın? Bılgılerınıze ıhtıyacım var. Tesekkur ederım
Bende definasyondayım animal cuts ilacım biteli 1.5 ay oldu sana şöyle söyleyeyim bu ilacın kullanımına baktığın zaman sabah aç karınla ve 45 dk antreman öncesi aç karınla yazar ama bu senin spor geçmişi ve antreman ağırlığına da başlıdır çünkü aldığın bu ilaçları ter yolu ile vücudundan atmalısın ve bu ilacı animal nitro ile kombine etmeni tavsiye ederim şiddetle. ek olarak (bu ilacı içeceksen günde 3 litre su içmek mecburiyetindesin bu tarz ilaçların böbreklere zararı çoktur bunu gidermek için ama sakın o 3 litre suyu ben akşam yatmadan önce içerim deme öyle bir hataya kapılma o 3 litre suyu günün belirli zamanlarına böl)

Antremandan sonra içtiğimiz whey protein tozuna bir yemek kaşığı toz şeker eklesek basit şeker ihtiyacını karşılamış olurmuyuz?[DOUBLEPOST=1436517351][/DOUBLEPOST]Antremandan sonra içtiğimiz whey protein tozuna bir yemek kaşığı toz şeker eklesek basit şeker ihtiyacını karşılamış olurmuyuz?

Merhaba arkadaslar,Azerbaycandan Bozo ben.Lutfen bana yardimci olun. 10 gundur fitness yapiyorum.Amacim gobek yaglarini eritip guzel-fit vucuda sahib olmak. boyum 177 sm kilom 84 kg. Iri-yari yapim var.Amma ne-nasil yapmaliyim? nasil beslenmeliyim.ozellikle antreman sonrasi.Cunki is cikisi spor salonuna gittigim icin (haftada 3 kez) aksam lar 20:00-21:00 arasi yemegimi yiyorum.Lutfen yardimci olun GOBEKDEN KURTULMAK ISTIYORUM:(
Ekmek yemelimiyiz bide? yersek ne kadar yeriz? TESEKKURLER

protein kullanıyorsak hocam gerek yok meyve suyuna filan zaten proteşinde var yada aromnalı bcaa dada . ama kullanmıyorsan tatlandrıcı yerine meyveyi tercih ederim

Back
Yukarı