Güvercin Göğsü

Merhabalar arkadaşlar öncelikle ben spora başlıyalı 2 ay 1 hafta kadar bir zaman oldu.1 ay kadar önce yani BB'de hazırlık programımı tamamlamışken bir arkadaşımla buluşmuştum.Konuştuk sohbet ettik.Dedim göğüslerimde değişiklik var sıkabiliyorum felen tarzında :D Oda sık bakayım felen dedi.Elledi dedi olum sen öyle gelişiyo diye sevinme sende güvercin göğüs var felen dedi.Pek aldırış etmedim devam ettim sporuma ama kafamda hep yer etti.Bu fotoğrafta 15 günlük.Öyle poz verip sıkarak değil tamamiyle doğal çekilmiş.Acaba varmıdır diye sormak geliyor içimden kurallara uygunmudur değilmidir bilmeden.Hatam varsa şimdiden affola
284785_2094375052965_1652978907_2117865_4474758_n.jpg

Dostum sanırım o iman tahtasındaki göçüklüğün sebebi başka.Ben biraz araştırmıştım ve kesin bir sonuç bulamamıştımda.Açıkcası şu an göğüslerimden çok memnunum benden önde gidiyorlar BenchPress'te en sevdiğim hareket ama böyle moral bozan konular insanın kafasını karıştırıyor :(

önde gitseler ne olucakki herşeyin bir limiti var :)
bu arada sen zorlamadan devam et kaldıki kasların çabuk güçlene bilir ama eklemlerin güçlenmesini beklemek daha önemli...

Back
Yukarı