kas ve kütle gelişimi pekte olmaz. ama şu olabilir. o verdiğin çiftçi örneklerindeki gibi bir güç artışı yaşarsın. bir yerde okumuştum güce dayalı çalışma diye. öyle çokta protein gerektirecek gibi bir antreman stili değildi. uzun setler ve tekrarlar halinde çalışılmıyodu. mesela benchte 40 kg kaldırırken bir iki hafta içinde 70 kg ye çıkılıyodu. ama kas gelişimi olmadığı için geçici bir durum oluyodu. yani çalışmayı bıraktığın zaman çok kısa bir zamanda güç olarak eski hale dönüyodun. tam olarak hatırlamadığım için düzgün anlatamadım kusura bakma.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:05 ----------
bir de senin dediğin olayı bir arkadaşımda görüyorum. besyoda okudugu için vg yapmasa bile ara ara uzun tekrarlı antremanlar yapıyo. protein felan umrunda bile değil açıkçası. ama fazla kütleli olmasa bile yagsız ve kas katları çok belli olan birisi kendisi. yani ortalama bir insandan daha iri. nasıl oluyor anlamıyorum