Güzelim Yabancı Diziler

Flexor, OZ gerçekten bir fenomen..zamanında izlerdik sanırım cine5te idi..

arkadaşlar izlmeyen arkadaşlara şidettle flasforward'ı tavsiye ederim. digitürk ü olanlar dizimax den carşamba geceleri izleyebilir. digiturkü olmayanlar internettekı dizi sitelerinden takıp edebılırler turkıyede oynamamış bolumlerıde internette alt yazılı olarak mevcut:)

Bu ara Coupling'in bütün bölümlerini izliyorum sırayla tekrar. Keşke devam etseydi.

oz gerçekten cok iyiydi
sonra prison break ta öyle
heroes,house,how i met your mother,flash forward,gossip girl,the vampire diaries,V1

favorlerim
bu arada dizi izleyebilceğiniz site tavsiye etmek istiyorum,yasakmı bilmiyorum ama
http://diziport.com/
yurt dısında yayınlanan diziler anında bu sitede hatta yurt içi kaçırdıklarınız olursa onlarda burda

Coupling'in Amerikan versiyonu tam bir felaketti. Seveni olduğuna da inanmıyorum.
Oz'u askerde izlerdik bol bol. Çok iyi diziydi o da.
Diziport problemliydi 2-3 ay kadar önce. Pek ilgilenmiyorlardı videolarla. Düzeldiyse ne mutlu.

e2'de dexter'ın 4. sezonu başlıyor ilgilenenlere duyrulur. ayrıyetten 70 ler ve 80 ler de çocuk olanlar hatırlayacaktır mcgyver vardı. o da haftaiçi hergün tnt de:)

4 günde 3 sezonu neredeyse bitirdim bir 3. sezonun yarısı daha var hadi ilk sezon gerçekten biraz heycanlıda sonra çok saçmalamış bu dizi yahu zaten dizileri sevmeyen biri olarak herkesin lostta lost dediği en iyi dizi buysa zati diğerlerini iizlmeye gerek yok ama 5 sezounda izlicem işi yarım brakmadan.

dizide hiç yılan olmazmı ya adada kutup ayısı bile var bi yılan böcek sivrisinek yok . adamlar adaya düşüyor adanın "diğerleri" uçak düşerken göroyrlar ve adamın dediği şu " hey siz 2niz birizniz kuyrk kısmınındüştüğü yere diğeride diğerkısma gidin arasına karışın onlardan biri gibi "diyo yahu uçak düşüyo uçak içinden hayata kalırlarmı die düşünmek yokmu da diznin snarisleri maşalah her işi herişe mantıklı bağlamak için çorba etmişler olayı

5 sezonuda izlicem dedim ama açıkçası dayanamadım izlemedim dizinin final bölümüne gelen tepkilere bakarsak ne kadar haklı olduğumu görüyorum.

Back
Yukarı