Eğer midenin almadığını düşünüyorsan gaineri bırakınca ne yapacaksın? Bir çoğunda olduğu gibi aldığın kiloyu tekrar vereceksin çünkü gaineri bıraktığında besinler ile vücuduna 2000-2500 kalori girdiremeyeceksin. Başlıkta dediğin gibi gainer ile öğün tamamlama 2000-2500 kalori alıp sonrasını 3000-3500 e tamamlama şeklinde olabilir ama besinler yerine gainer ile öğün tamamlamış olmazsınız. İfade de yapılan şey de yanlış maalesef.
Elbette senin kararın ancak atalarımız "Taşıma su ile değirmen dönmez" demişler...Surekli gainer + yemek yaparım sanırım...
Mesela 1 olcek gainer 2 ogun yemek kalorim cikar...
Bu dünyada kim yatarak iyi yerlere gelmiş kardeşim? O zaman kimse yemek yemesin dayansın gainere alsın gainerden 5000 kalori geçsin böyle bir şey var mı? gainerin amacı son kalan 300-400 kalorini tamamlamaktır sen neyin kafasını yaşıyosun 1 dakika içinde aldıgın 1000 kaloriyle kas yapmayı mı bekliyosunNeden ?
Gainer ürünü icad edilmemiş olsa bu sporu yapamayacaktınız yani? Eriyip gidecektiniz her geçen gün öyle mi?Vucut geliştirme yapıyorum tabiki yoksa bu sitede isim ne4 senelik üyeliğim var burda
Protein tozu + gainer + yemek seklinde devam ediyorum bir haftada 3.4-4 kilo aldım. Hergünde en agir sekilde maksimum kiloda vucut geliştirme programımı yapıyorum.
2 haftada Haftada 7-8 kilo aldım fakat hemen hemen 5 kiloluk gainer bitti. Sut ile iciyorum sadce. Protein tozunu su ile iciyorum. Haftada 4 kez antreman yapıyorum oncesinde ve sonrasında protein tozu alıyorum
Sanırım metobolizmam felaket birsekilde hızlı calisiyor. Pazar gunu evdeydim disari falan çıkmadım hatta yattım. Oglen 3-4 gibi tartıya ciktim 71 kilo aksam 7-8 gibi tekrar ciktim 69.8 kilo... Bu sure icerisinde ne tuvalete gittim ne baska bisey yaptım, simdi siz benim yerimde olsanız ne yapardınızdemekki ben gainer kullanmasam 1-2 ayda eriyip giderim...
Gainer ürünü icad edilmemiş olsa bu sporu yapamayacaktınız yani? Eriyip gidecektiniz her geçen gün öyle mi?
Hocam bence acilen bu sporla ilgili biraz bilgi edinin
ben zamanında 5 bin kalori yiyordum. yemesi kolay ve kalorisi yüksek besinlere yönelince sıkıntı olmuyor , gainer'a para vermeye değmez. otur bi paket fıstık ye mesela , 5 dakikanı alır en fazla. 100 gramında 585 kalori var.
Dostum bu kadar kiloyu böyle çabuk alman sağlıklı değil, hatta aldığın kilonun büyük çoğunluğu muhtemelen su ve yağ. 3000 kalorilik bir gainerı günde birkaç kez tükenmen ise sadece yağlanmanı hızlandırır. Çünkü zaten sağlıklı kilo alman için gereken kalorinin üstünde alıyorsun.
Normalde o kalorinin hepsini yemeklerle alamayacağını düşünüyor olabilirsin, gördüğüm kadarıyla bunda biraz da ısrarcısın. Gainerı bir anda bırakmasan da önce günlük yiyebildiğin kadarını yemeye çalışıp, akşam kalan kalorini gainerla tamamla. Böylelikle zamanla daha çok yemeye alışırsın ve gainerı bırakmış olursun sonunda. Alışamam diye korkmana da gerek yok millet 4000-5000 kaloriyi 16 saatte alıyorken, zamanla 2-3 saat içinde alır hale geliyor. En azından denemeni tavsiye ederim...