Gainer ve Protein tozu hakkinda.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xgun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xgun

Üye
Öncelikle konuyu yanlis yere actiysam özür diliyorum.

Vücut gelistirmeye 2 hafta önce basladim, boyum 187 kilom 69.

8-10 kilo almak istiyorum ama tabiki spor yaparak. Sizlerden ricam hangi ürün daha cok yardimci olur? Gainer mi Protein tozumu? ve boya göre ideal kilom kactir ?

Tesekkürler.

oncelıkle ek gıdadan once beslenme programını forumdan ornek programlarada bakark duzelt sonrada ortalama 4-5 ay sonra baslayabılırısn ek gıdalara ıyı bır beslenme programın olmadan zaten ek gıda kullanmkta bence pek mantıklı olmıcaktır

oncelıkle ek gıdadan once beslenme programını forumdan ornek programlarada bakark duzelt sonrada ortalama 4-5 ay sonra baslayabılırısn ek gıdalara ıyı bır beslenme programın olmadan zaten ek gıda kullanmkta bence pek mantıklı olmıcaktır

aslinda günlük yedigim yemek söyle

saba cornflakes , öglen makarna tavuk gögüsü, aksam pilvat salata

ögle ile aksam yemegi arasinda uzun bi zaman var arada ek olarak ne yiyebilirim ?

aslinda günlük yedigim yemek söyle

saba cornflakes , öglen makarna tavuk gögüsü, aksam pilvat salata

ögle ile aksam yemegi arasinda uzun bi zaman var arada ek olarak ne yiyebilirim ?

lor peynırı bence ıdeal olur ama beslenme proremına 2 ogun daha ekle sabah-ogle arası ogle-aksam arası aksam-ytma arası kı vucuddun hıc proteıne ac kalmasın sureklı bır proteın takvıyesı olabılsın

Öncelikle beslenme programını düzenle. Daha sonra yardımcı ürünlere başlarsın.

Sorduğum soruya cevabım ise;

Önce gainer dan başla. Çünkü önce kilo almaya ihtiyacın var daha sonra protein tozu vs alırsın. Ama önce gainer.

Back
Yukarı