Gainer yerine kendi karışımım

Arkadaslar bu spora 10 ay önce başladım.
Başlangıç:178 boy 53 kilo 25 cm ol
Şuan:178 boy 64 kilo 33 cm kol
3 kutu gainer kullandim ama gainerlar cok seker içeren urunler olduğu icin artık doğal karisim yapmayi planlıyorum. Bizim salonda 2 senede 58 kilodan 92 ye ulaşan bir abi var onun karisimi bu. Ve kendisi hic gainer kullanmamis.
Spordan once ve sonra iki kez iciyor bu karışımı.
5 tum yumurta
500 ml tam yagli süt
2 kaşık pekmez
Toplam değer:29 gr yağ, 33 gr protein 53 gr karbonhidrat var icinde ve 619 kalori.
Bunu kullanmayi düşünüyorum sizce mantıklı mi ve gainer in yerini tutar mi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gainer yerine daha bir sürü karışım yapılabilir.Gainerlar çöp kutusu gibi ürünler şeker,soya vs çok var.Tarif iyi gözüküyor ama eğer bu harbi karışımsa pek lezzetli değil gibi...:D
Al sana yazdım bir tane;
1 Muz
250 ml veya 500ml süt
50gr yulaf
1 ölçek protein tozu
hatta 2 kaşıkta bal at... İyi uçuşlar :D

Gainer yerine daha bir sürü karışım yapılabilir.Gainerlar çöp kutusu gibi ürünler şeker,soya vs çok var.Tarif iyi gözüküyor ama eğer bu harbi karışımsa pek lezzetli değil gibi...:D
Al sana yazdım bir tane;
1 Muz
250 ml veya 500ml süt
50gr yulaf
1 ölçek protein tozu
hatta 2 kaşıkta bal at... İyi uçuşlar :D
Evet haklısın kardeşim dün o karışımı ictim ama midemi bozdum bugun hicbisey yiyemedim daha hafif bi karışim yapmayi düşünüyorum seninki daha iyi gibi. Bu arada yulaf ezmezini nasıl parcalayabilirim blender ile toz haline gelmiyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar ben kendime 100gr yulaf yoğurt lor peyniri ve 2 tam yumurtadan shake yapmak istiyorum sizce nasıl olur?yada nasıl yapmalıyım elimdeki kaynaklar bunlar.

Back
Yukarı