Body başlamayı düşünüyorum tekrar. Hardline ProGainer 4,5 kg almayı düşünüyordum tekrar ama şöyle bir şey aklıma geldi...
Bu üründen günde 1 porsiyon yani 5 ölçek kullanıyordum, 170 gr'a tekabül ediyor bu da. Siteden kalorisine baktım 924 kalori ediyor bu 500 cc sütle..
Şimdi ben şöyle düşünüyorum, "yanlışım varsa lütfen düzeltin bunun için açtım konuyu zaten
" ülker dankek magma diye bir ürün var mesela yiyen vardır. 9 tane ufak ufak kekler var ve bu keklerin hepsini yediğimizde ürün paketindeki bilgilere göre 633 kalori yapıyor.. Fiyatı da uygun zaten. Ben bundan 2 tane rahat yerim zaten 1 gün içinde.. 1266 kalori civarında bir şey ediyor..
Daha az parayla daha fazla kalori almış olurum.. Amaç da kalori almak değil mi zaten ?
Yorumlarınızı bekliyorum.
Bu üründen günde 1 porsiyon yani 5 ölçek kullanıyordum, 170 gr'a tekabül ediyor bu da. Siteden kalorisine baktım 924 kalori ediyor bu 500 cc sütle..
Şimdi ben şöyle düşünüyorum, "yanlışım varsa lütfen düzeltin bunun için açtım konuyu zaten

Daha az parayla daha fazla kalori almış olurum.. Amaç da kalori almak değil mi zaten ?
Yorumlarınızı bekliyorum.