Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
halodroldan hiçbir olumlu etki görmedim daha önce kullandığımda. (yasaklanan prohormon halodrol 50 değil). test için en iyi sonucu stak, m-stak ve ax kullanımında aldım. (bu arada halodrol liquitgel, stak, mstak ve ax prohormon veya hormon değil, supplementtir)
gaspari ürünlerini kullandım superpumpın tropical punch aroması tam anlamıyla harika antremanda biraz bulantı yaptı myofsionun çikolata aroması hiç güzel değil size on ise portakallıydı ama bişey belli olmuyodu doğrusu deneyimlerimden bitanesi sp250 nin tüm övgülerini hakkettiği resmen yaptığım hareketlerde devamlı güç sağlıyo tekrar arttığında gücünüz tükenmiyor hemen toparlanıyosunuz ağırlığı bıraktıktan sonra . diğerlerininkini ise uzun kullanımdan sonra paylaşacağım
whey ve amino zaten var içinde fazladan creatin ve no ürünü oldu karaciğer ve böbrek yorulacak ama bitiminde gönüllerini alacam koca bi enginar ve yeşil çay kürüyle