Gaspari Amino 8000 Max'ın Amacı:Merhaba arkadaşlar
Şu an kullandığım xpro amino 6000 ler bitmek üzere scivation xtrend almaya karar verdim. Yanında bi de gaspari aminomax 8000 almayı düşünüyorum. iki ürünün konusundaki bütün mesajları okudum bi kaç soran olmasına rağmen cevap alamamışlar benimde aklıma takıldı xtrend ve gaspari 8000 aynı anda kullanılırmı (veya xtrend ve başka komplex amino) gerek varmıdır yoksa sadece ikisinden biri yeterlimidir eğer ki kullanılmasında bi sorun yoksa kombine nasıl yapılmalıdır bu konuda yardımlarını bekliyorum teşekkürler..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Gaspari Amino 8000 Max'ın Amacı:
Yağsız kas kütlesi oluşturmak.
Scivation Xtend’in Amacı:
Spor esnasında kas yakımını engellemek ve enerji artışı sağlamak.
İkisini de aynı anda kullanabilirsin ama tabiki sağlam antreman yapıyorsan
Usta hocam amino + protein kullanmamı söyledi fakat maddi yönden sıkıntılı olduğumdan ikisini aynı anda alamayacağım. Hacim kazanmak istiyorum. Protein mi amino mu? Birde proteinse hangi protein? Teşekkür ederim şimdidendeli gibi fayda gördüğüm son 2 ayda sadece antreman sonralarında aldığım ve hem güç hem hacim yönünden çok büyük katkısını gördüğüm aminoasittir kendisi,arkadaşlar bu ürünün üzerine ne muscletech whey ne optimum ne başka bir amino tanırım,ciddi manada mükemmel bir ürün,tek kelime ile mükemmel!
Usta hocam amino + protein kullanmamı söyledi fakat maddi yönden sıkıntılı olduğumdan ikisini aynı anda alamayacağım. Hacim kazanmak istiyorum. Protein mi amino mu? Birde proteinse hangi protein? Teşekkür ederim şimdiden
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaş çok gülüyorum böyle cevaplara yaProteini gündelik besinlerdende alabileceğini varsayarsak sadece aminoasit alabilirsin ama proteince zengin besleneceksin.Bak bu forumdaki gaspari amino güzel ve faydalıdır hem azda olsa içeriğinde minicik proteinde var
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
arkadaş çok gülüyorum böyle cevaplara ya
protein alma amino asit al.daha faydalı diyor. acaba merak ediyorum da ben bi yanıtlarsanız "hocam" memnun olurum
proteinin yapı taşı amino asit değil midir??
Tamam da güzel kardeşin gündelik besinlerden protein elde ediliyorsa o zaman amino asitte elde edilir. Amino asit proteinin yapı taşıdır aminolar birleşip protein oluşturur.senin sandığın gibi protein başka amino asit başka bişey değildir.Güzel kardeşim protein alma demedim proteini gündelik besinlerdende edinebilirsin illa whey veya izole proteinlere gerek yok dedim. Arzu edersen tekrar oku.
Proteinde tüm aminoasitler bulunamaz. Vücudun dışardan almak zorunda olduğu şeylerden biridir aminoasit. Hadi gitsin bcaa yı glutamini arginini yumurtadan alsın peynirden alsın çok bilmiş kardeş. İnsanları eleştirirken genelleme.
AlabilirProteinde tüm aminoasitler bulunamaz. Vücudun dışardan almak zorunda olduğu şeylerden biridir aminoasit. Hadi gitsin bcaa yı glutamini arginini yumurtadan alsın peynirden alsın çok bilmiş kardeş. İnsanları eleştirirken genelleme.
Proteinde tüm aminoasitler bulunamaz. Vücudun dışardan almak zorunda olduğu şeylerden biridir aminoasit. Hadi gitsin bcaa yı glutamini arginini yumurtadan alsın peynirden alsın çok bilmiş kardeş. İnsanları eleştirirken genelleme.