Antreman sonrası Sizeon kullanıcam. Kasları toparlayıcı özelliği olduğundan kullanıyorum.
İçeriği ;
1 Ölçek (66gr)
Kaloriler : 180
Toplam Karbonhidrat : 39gr
Şeker : 38gr
Protein (min) 5-7gr
Kolestrol : 15mg
Toplam Yağ : 0gr
Doymuş Yağ : 0gr
Trans Yağ : 0gr
Diyet Lifi : 0gr
Sodyum , Potasyum , Fosfor , Vitamin C , Kalsyum , Niasin , Magnezyum , Tiamin , Pantotenik Asit , Riboflavin , Vitamin B6 ,Folik Asit , Vitamin B12 mevcut.
SizeOn Proprietary Blend 61.7g
Outlast® Insutropin Matrix
Palatinose™ (Isomaltulose), D-Glucose, Trehalose, Pterostilbene *
Protein Synthesis Acceleration Matrix
Whey Protein Hydrolysate, L-Leucine (5g), L-Isoleucine, L-Valine, L-Ornithine-L-Aspartate *
PhosphoDrive Endurance Complex
Creapure® (Creatine Monohydrate), Creatine MagnaPower® (Magnesium Creatine Chelate), Disodium Creatine Phosphate *
OsmoDrive Advanced Hydration Complex
L-Taurine, Sodium Glycerophosphate, Calcium Glycerophosphate, Potassium Glycerophosphate, Sustamine™ (L-Alanyl-L-Glutamine), Magnesium Glycyl Glutamine *
† Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet
* Daily Value not established
Other Ingredients:
Citric Acid, Malic Acid, Silica, Natural And Artificial Flavors, Acesulfame Potassium, Sucralose, Beta Carotene (Color)
Bu ürünü antreman esnasında içenlerin yazdıklarınıda okudum. Ancak benim kararım bu şekilde. Antremandan 1-2 saat sonra yada yatmadan önce myofusion şeklindedir.
---------- Post added at 20:37 ---------- Previous post was at 18:48 ----------
Ayrıca zaten superpump250 kullanıyorum. Antreman boyunca bana yeteri güçü verdiğine inanıyorum. Bunu hissediyorum da. Antreman sırasında da sizeon kullanırsam çok fazla ve gereksiz yükleme yapmış olurum diye düşünüyorum. Amino Acid tabanlı bir ürün olduğundan , ister antreman esnası , ister antreman sonrası olarak kullanılabiliyor. Bende superpump250 kullandığım için tercihimi antreman sonrası olarak kullandım.