Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
arkadaslar merhaba ben bu urunu ebay dan almak ıstıyorum fayatları bıraz makul daha once alısverıs yapan varmı bu sıteden guvenılır olurmu simdiden tesekkurler

ON Whey'den sonra ürün gerçekten çok farklı. henüz 2-3 gündür kullanıyorum ama tadı çok fazla tatlı :( çırpınca puding gibi oluyor, akıcı degil, daha ağır bi protein tozu. yemek yemiş gibi doyuruyo beni :) topaklanma sorunu yok. çikolatalısını kullanıyorum tadı içilmeyecek gibi değil belki bir çok kişi çok sevmiştir ama bana aşırı şekerli geldi. ON'dan sonra zor içiyorum :( etkisi için birşey söyleyemem ama umarım ON dan aldıgım etkiyi bundanda alırım.

Birde sorum olacak size.. sabahları protein tozu hazırlamak biraz zor oluyor. erken kalkmamdan dolayı üşeniyorum biraz :) akşam hazırlayıp içilecek şekilde buz dolabına koysam, sabah giderken içip çıksam bir sorun olurmu? hazırlandıktan sonra hemen tüketilmesi gerekir mi? %100 whey olan ON içinde aynı şeyi sormak istiyorum? hep aklımda olan bir soruydu şimdi fırsat buldum. :)

Birde sorum olacak size.. sabahları protein tozu hazırlamak biraz zor oluyor. erken kalkmamdan dolayı üşeniyorum biraz :) akşam hazırlayıp içilecek şekilde buz dolabına koysam, sabah giderken içip çıksam bir sorun olurmu? hazırlandıktan sonra hemen tüketilmesi gerekir mi? %100 whey olan ON içinde aynı şeyi sormak istiyorum? hep aklımda olan bir soruydu şimdi fırsat buldum. :)

Hiçbir sorun olmaz. Yeterki serin bir yerde muhafaza et.

Ben şöyle yapıyorum akşamdan protein tozunu shaker'ın içine koyuyorum sabah su ekleyip karıştırıp içiyorum. Yıkamadan dan çıkıyorum. Max 5dk.

ON whey in gerçekten kas kütlesi olarak etkisini gördüm. sadece 1 kutu bitirdim ama belirgin fark yarattı. umarım gaspari den de aynı etkiyi görürüm. daha iyi olacagını düşünerek aldım, eger olmassa ON'a devam :)

arkadaşlar myofusion kullandım 2 adet 4lbs sonuçlar çok geçerli antreman hırsınıda güzel tetikliyor ayrıca kombine bi ürün whey değil bsn syntha 6 eşdeğerinde güzel bir ürün ama içerken biraz tadı rahatsız ediyor

Ntro tech ile bunun arasında kararsız kaldım :/

Bence iki ürünün de kendine has özellikleri var. Eğer ilk defa kullanacaksan myofusion al. Ama uzun süredir yapıyorsan bu sporu Nitrotech al. Ben de ikisini de kullandım. Genelde 1 kutu nitro 1 kutu myo şeklinde gitmeyi planlıyorum. Myo fiyat açısından daha uygun.

11 aydır yapıyorum bu sporu daha öncede nitrotech kullanmıştım ama myo kullanmadım,nitroda biraz daha kimyasal var sanırım daha etkili gibi geliyor bana hep

Nitroda kreatin ver en büyük artı özelliği o. Ama bu yüzden sürekli kullanamıyorsun işte. Ara vermek gerekiyor. Bir de 1,8kg 180tl gibi bi fiyatı var. Myo da da 4 değişik protein ve cla var. Ve 2,3kg 160tl civarı. Yani tercihini önceliklerine göre vermelisin. Bence bir kutu Nitro bir kutu myo şeklinde gitmek idealdir :D

bu ürünün yanında önerebileceginiz bir amino varmıdır? etkisini arttıracak ve gerçekten bunu hissedebilecegimiz bişey?

Aminoların bu ürünle veya başka bir protein tozu ile pek alakası olduğunu sanmıyorum. Forumun aminoasitler bölümünü inceleyebilirsin. Ben weider 2200 kullanıyorum ve memnunum. Daha önce ultimate kullanmıştım. Çok iriydiler ve çok fazla etkisini hissedememiştim. Ama gönlüne göre diğer markaları da inceleyerek istediğini kullanabilirsin.

Ya ben 155-160lira gibi bir fiyata alıcam nitroyu ama iste,creatinedende sıkıntı yok 3 ay aralıksız creatine kullanmışlığım var problem olmuyor

benim favori protein tozum bu. bir olcek myo + 500 ml light sut. bu karısımı gunde 3 kere içiyorum. bunun dısındada ne yemek bulursam yiyorum. sonucta 120 gr protein sut ve myofusiondan geliyor ki. eksiksiz proteinler bunlar. bu sayede 1 senede haftada sadece 3 antrenmanla çok iyi sonuçlar aldım. en iyi proteinlerden bence. gasparinin herşeyi iyi zaten.

Back
Yukarı