Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
myofusion da glutamin, bcaa vs gibi amino asitler bulunuyormu? kas yıkımı ve onarımı için sormak istedim ona göre bu protein tozunu almayı düşünüyorum.

myofusion da glutamin, bcaa vs gibi amino asitler bulunuyormu? kas yıkımı ve onarımı için sormak istedim ona göre bu protein tozunu almayı düşünüyorum.

Söylediklerin en dandik protein tozunda bile bulunuyor.Önemli olan ne oranda bulunduğu myfosuion un değerleri de ortalamanın biraz üzerinde.

amino asit bulunmayan protein tozu mu çıkmış.gavur yapıyor yahu :)

Ürünü bir aydır kullanıyorum ve başarılı buldum. Haftada altı gün, her gün ikişer ölçek kullanıyorum. Tadını zenginleştirmek için bir yarım muzla karıştırıyorum. Muzla karıştırsam da, karıştırmasam da, karışım çok yoğun oluyor. MyoFusion'ın tek kötü yanı bu diyebilirim. Belki de suyun miktarını iyi ayarlayamıyorumdur.

Norrec istediğin kadar sıvı karıştır sonuçta aldığın protein miktarı aynı:D Ben bu yüzden 350ml de buldum istediğim kıvamı. 250ml ılık 100ml soğuk su. Gördüğün gibi su oranını bile istediğim seviyede ayarladım:D Bu arada ürünü almayı düşünen arkadaşlar için şunu söyleyim 5lbs bitirdim. Ürün tad açısından denediklerim içinde en iyisi. Kilo verme sürecimi olumsuz etkilemedi. Vücut görüntüm günden güne yaptığım spor ve proteinle doğru orantılı gelişmeisini devam ettirdi. İstediğim kilodayım ve istediğim vücuda daha da çok yaklaştım. Önce spor, sonra beslenme en son supplement sıralamasında supplement açısından benim açımdan istediğimi aldım. Denediğim tat cookies cream'dı bu arada.

myofusion iyisin güzelsin de acaip cırcır yapıyosun ya.. kutunun yarısındayım gayet iyi bi ürün etkisini görüyorum ama benim bünyemden kaynaklanana bi durum olsa gerek 2-3 haftadır kullanıyorum ve ishalim..

cırcır olayı bende olmadı. bir kutu bitirdim. kullandığım en lezzetli protein tozuydu. Ultimate Whey aldım muzlu. Tadı da kıvamı da berbat. Bilsemki myo'dan alacağım etkinin iki katını alacağım. Gene de 2 kutu myo bitirmeyi tercih ederim. Pişmanım aldığıma.

myofisuon u kutunun dibini görmeme az kaldı ... tadını cok asırı yogun oldugundan begenmedım
10/6 veriorm
karısım hızı 10/6 optimum gold whey sallamadan karısırdı nerdeyse :D ve cok hafıf bi tadı vrdı

Ancak! antremanda performans etkisi olarak kesinlikle optimuma fark attı
10/10

Bugün kullanmaya başladım spordan sonra 1.5 yatmadan önce 1 ölçek olarak kullancam spora gitmediğim günlerde sabah 1 akşam 1 ölçek .

myofisuon u kutunun dibini görmeme az kaldı ... tadını cok asırı yogun oldugundan begenmedım
10/6 veriorm
karısım hızı 10/6 optimum gold whey sallamadan karısırdı nerdeyse :D ve cok hafıf bi tadı vrdı

Ancak! antremanda performans etkisi olarak kesinlikle optimuma fark attı
10/10

İlk 2 sine %100 katılıyorum
3.süne daha yorum yapacak kadar kullanmadım
ama bir daha almıcam
tad bence önemli

myofusion un tadını begenmeyen lütfen ölsün. optimum,ultimate,muscle tech,cytosport hepsinin çikolata aromalarını ıcen birisi olarak myofusion on basar

Arkadaşlar bende gaspari aldım bugün. Fakat nasıl kullanacağım konusunda bana yardımcı olmanızı istiyorum. Boy 192 Kilo 90 antremanları genelde 1 gün arayla yapmaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim..

Arkadaşlar bende gaspari aldım bugün. Fakat nasıl kullanacağım konusunda bana yardımcı olmanızı istiyorum. Boy 192 Kilo 90 antremanları genelde 1 gün arayla yapmaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim..

Antremandan sonra 1 tane kullan
istersen ara öğünlerde yada antremandan öncede kullanabilirsin
hatta sabah kalkarkalkmaz kullanmak en iyisidir
yani gördüğün gibi spesifik bir protein tozu kullanımı yok
buna sen karar vericen

tad konusuna gelirsek herkezin seçimi farklı olabilir ben twinlab daki doğal ve baymayan aromayı hiç bir proteinde bulamadım daha.myofusion a gelirsek acayip şekerli ve yoğun geldi bana açıkçası pek hoşuma gitmedi.ayrıca türkiye den aldıgım bütün proteinler nitro tech dahil topaklanma sorunu var.myofusion dada aynı sıkıntı var.bana son kullanma tarihleriyle oynanıyor gibi bir his bırakmadı değil.keşke i herb olsaydıda gözümüz kapalı alışverişe devam edebilseydik..

myofusion un tadını begenmeyen lütfen ölsün. optimum,ultimate,muscle tech,cytosport hepsinin çikolata aromalarını ıcen birisi olarak myofusion on basar

kardeş sende öldürdün bizi :) tat olayı görecelidir kişiden kişiye değişir

kimisi bitter çikolata sever kimi sütlü çikolata

kimi az sekerli sever kimi yogurdun içine toz seker karısıtırır yer :D

bana göre tadı cok yogun geldi ben daha cok optimum tarzıhafif aromalardan hoşlanıorm ...

ama aldgm etkiden memnunum blki kombineden dolayıda olabilr ama yine myofisuon alıcamthums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:04 ----------

size ciddi şekilde kafamı kurcalayan bi soru sorucam

gaspari seven birisi olarak gaspari ürünlere bodybuilding resmi sitesinde oylara bakarken görüyorum ki orda satılan kutuda ki tablet sayısı falan bizim burda aldıklarıımıza uymuyor

bizim aldıklarımız dubaiden geliyor falan diyenler olmustu bu nedemek oluyo yani bizimki orjinal gaspari deilmi :S

Herkesin şikayet ettiği şey benim açımdan myo'nun artısıydı. Tat çok yoğun ve çok tatlı. Ne güzel işte. Bu ürünü kullandığım süre içerisinde hiç tatlı krizine girmedim :D Ayrıca çalışmanın hemen ardından alınan basit şekerin kas gelişimine olumlu etkisi olduğunu okumuştum. Bence bunlar pozitif özellikleriydi kusurları değil :D

Back
Yukarı