Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
Şu yorumlara bakıyorumda.. %90 ı tad eleştirisi yapmış. Çoğu kişi farklı bir eleştiri yapmaktan kaçıyor. Bence en önemlisi işe yarayıp yaramadığı veya diğer proteinlerle kıyas edilmesi... ayrıca nasıl kullanılması gerektiği...

Vanilyalısının tadi çok güzel.. Suyla rahat içiliyor fakat 500 ml den aşağı bir rakamda pek içilebilir olmuyor yani biraz fazla miktar su ile tüketmek daha iyi.

En son GNC den 2 kutu protein almıştım.. Biri Muscletech Nitrotech Hardcore du diğeri Gaspari Myofusion du , Gasparinin 400Gr kadar avantajı var fiyatları aynı olmasına karşın.

Birdahaki tercihim yine gaspari olacak kesinlikle.. Çok çok kaliteli bir protein tavsiye ediyorum.

Kampanyalar bitti diyen arkadaşlar olmuş
aksine probioticlerde aynı fiyatlardan satılıyor.Dükkanlar satışa çıkarmadı henüz hidroları bitirmeden de internetten satışının olacağını sanmıyorum.Dükkandan,salonlardan 130 liraya myofusion probioticler kapış kapış gidiyor.Gasparinin modası geçecek gibi görünmüyor

şu ana kadar kullandığım supplement'ler arasında su ile karıştırıldığında tadını en güzel bulduğum protein tozu... (muscle tech,gnc amp amplified wheybolic extreme 60,Optimum,Gaspari) arasından.

tadına alışabildiğim ve sevdiğim tozlardan biri
çikolatasnın tadı gayet hoş
kıvamını elde etmek için tek ölçek yeterli

ramazandan sonraki antreman programımda 2-3 saatte bir ,yarım ölçek alarak vücudumu hiç aç bırakmamayı planlıyorum,çok pis gaza geldim 20 gün spor yapmıyorum
supplementlerim full
motivasyon full
deneyim full
dietime dikkat edeceğim biraz daha
ayrıca cardio amaçlı haftada 1'de olsa kickbox antremanı yapacağım

christian bale yaptıysa bende yaparım :D :D

ben kendi tarifimi söylemek istiyorum 300ml süt veya dilediğiniz meyva suyunu miksere doldurun üstene 5 yada 6 küp buz ekleyin karıştırmaya başlayın karışma esnasında iki ölçek myofusıon ekleyin karıştıkça daha da çok koyulaşıp pudink kıvamına gelene kadar karıştırın ben makina koyuluktan iyicene yavaşlayana kadar karıştıryorum.Bittiğinde ise buz gibi dondurma kıvamında protein tozu özellikle tatlı krizi tutanlara şeker komasına girenlere birbir. Şimdiye kadar bu tarifi bir çok protein tozunda denedim ama hiçbiri myofusıon kadar tadı güzel vede bu derece koyu kıvamda olmuyordu.Etkisni bir kenara atıp sırf tatlı krizim tuttuğunda tadı için bile içilebilecek gayet kaliteli bir ürün kesinlikle tavsiye ederim

O.N. ve Weider premium kullandım hep,yanında creatin ve glutamin ile birlikte, gaspariyi denemek istiyorum daha uzun süre etkili olmasından dolayı, weider ile birlikte kullanıcam, antrenman sonrası weider,sabah ve gece yatarken gaspari kullanmaya karar verdim. Yanlız internet üzerinden güvenli ve indrimli nerdn alabilcğimi bilmyorum, bir sitede w.xxxxxxxvitamin.com (adını vermiyeyim anlayan anlar :)) da indirimli satılıyor ama güvenilirmi bu sitden alan arkdşlar varsa yardımcı olabilrlermi?

Dün GNC mağazasına gittim 3 al 2 öde kampanyaları vardı ama bir kutu myfusion 214 TL idi.
Sitenin sponsorunda yada başka satış yerlerinde 130-140 cşvarında satılıyor.
Satıcı kız tek ithalatcı biziz dedi. ucuza satanlardamı bir sorun var yoksa ürünlerin içeriğimi farklı?

Büyük ihtimalle distribütör değiştiği için eski stokları eritmeye çalışıyor diğer satıcılar. Şu an çok iyi fiyatlardan alınabiliyor. Keşke her zaman bu fiyatta gitse. :)

Protein Tozu mucize bir ürün olmadığı için ne derece etkili olduğu hakkında yorum yapamayacağım. Ancak aroması hakkında söylenebilecek söz mevcut.

Çikolata aromalısı, şu ana değin taddığım en nefis protein tozuydu hiç şüphesiz. Suyla da sütle de çok güzel. Ancak shakerin altına yapışıp bir kısmının karışmama sorunu var.

Çilek aromalısı ise bence başarısız. Önceden Muscletech Nitro-Tech'in çilek aromalısını içmiştim ve fena değildi. Bu ise sanki şurup gibi. Doğal olmayan, tuhaf bir tadı var.

Dün GNC mağazasına gittim 3 al 2 öde kampanyaları vardı ama bir kutu myfusion 214 TL idi.
Sitenin sponsorunda yada başka satış yerlerinde 130-140 cşvarında satılıyor.
Satıcı kız tek ithalatcı biziz dedi. ucuza satanlardamı bir sorun var yoksa ürünlerin içeriğimi farklı?

ilginç ki 3 al 2 öde kampanyası yokken myofusin gnc gold kartsız 150 tl demişlerdi bana :) kampanya yapınca hemen zam geliyr ürünlere.. gncden birşey almayın derim ben resmen dolandırmaya yönelik pazarlama stratejisi var :)

ilginç ki 3 al 2 öde kampanyası yokken myofusin gnc gold kartsız 150 tl demişlerdi bana :) kampanya yapınca hemen zam geliyr ürünlere.. gncden birşey almayın derim ben resmen dolandırmaya yönelik pazarlama stratejisi var :)
Evet önce bindirmişler sonrada sanki 3. bedavaymış izlenimi vermişler.
Ancak supplemetler.com daki ürün aynı ürün değilmi arada neden bu kadar fark var anlamıyorum.
ve eğer bundan sonra gnc getirecekse bu markayı bu fiyatlara zor alıcı bulurlar.

Geçen hafta ben de Cevair AVM GNC'den aldım. Liste fiyatı 215 TL idi ancak Gold Card ile 160 TL ödedim.

GNC'den alışveriş yapılacaksa, önce mutlaka Gold Card sahibi olmak lazım.

Sitesi ve dükkanı olan bir ek besinciden aldım sitesinde 169 TL Dükkanında 160 TL'di tanıdık buldum ve 145 tlye aldım bir de shaker hediye edicem dedi 1 hafta sonra gdicem almaya. Tadı güzel kokusu güzel ama bence çok yoğun daha yeni kullanmaya başladım inşallah faydasını görücem burdaki yorumlar üzerine ürünü aldım teşekkürler.

Sitesi ve dükkanı olan bir ek besinciden aldım sitesinde 169 TL Dükkanında 160 TL'di tanıdık buldum ve 145 tlye aldım bir de shaker hediye edicem dedi 1 hafta sonra gdicem almaya. Tadı güzel kokusu güzel ama bence çok yoğun daha yeni kullanmaya başladım inşallah faydasını görücem burdaki yorumlar üzerine ürünü aldım teşekkürler.
nerden aldın özel mesajla yazabilirsen sevinirim.

Myofusionu 170 Liradan satanların aklına şaşarım ben. 2 hafta önce 115 e bu hafta 130 Liraya aldım. 145 Lira çok ucuz bir fiyatmış gibi bide indirim diyorlar. Hiç bulamayana 130 a alıp ben kargolayayım bari oldu olacak

bugün tanıdığım bi abiden bunun prebiotikini 95 liraya aldım burdaki fiyatlar daha uçuk bu ürün benim aldığımdan daha mı iyi

Back
Yukarı