muratcan.biceps
Üye
ben s6 yla nitroyu karıştırıyorum ant sonra kökten çözüm arada kalmaya son hehe 

Yeni alan arkadaşlara bir şey sorucam, benim aldığım kutuda Protein oranında 22 gr yazıyor.. Gnc'nin int sitesinde ve burda tanıtımda 25 gr yüksek kalite protein diyor. sizdede öyle mi sadece bende mi 22 gr yazıyor ?
yapılan son araştırmalarda komplex proteın tozlarının saf izole formuna göre vucutta daha etkili olduğu yönünde birkaç araştırma okumuştum.Bilginize...
Bu zamana kadar hep optimum kullandım.. Geçen hafta hepsiburadadan gaspari siparişi verdim iki gündür kullanıyorum.. Yalnız 180 ml ölçek hesabı veriliyor ben denedim ve inanın yağ gibi oldu tadında bir problem yok ama içimi zor oldu. 300 ml litrede denedim ve inanılmaz köpürüyor.. Hocama sorduğumda optimum gibi olmadığını içindekiler nedeni ile köpürebileceğini söyledi hakkaten antreman sonrasında içtim duşumu aldım shakera baktım 50 ml daha vardı onu da içtim onunda tadı çok güzeldi acaba içimi konusunda ne yapmam gerekiyor?
ben bu ürünü okulda öğle yemeklerinde istediğim yemekler çıkmadığı için almayı düşünüyorum. okulum sabah 8.30-17.30 proteınlerın kana karışma süresi yavaş oldugu ıcın tercıh etmeyı dusunuyorum kimisi memnun kalmamış kimisi kalmış karar veremiyorum bir türlü, birisi yardımcı olsun artık lütfen.
Sporda 5.ayım doğal beslenmeyle 1 yıl kadar götürmeyi düşünüyordum bu sporu ama okul sorun oldu işte o yüzden ilk kez protein alacam önem veriyorum. optimum hydrobuilder de kreatin var o yüzden pek düşünmüyorum. aroma olarak hangisini öneriyorsunuz myofusionda?Aslinda bu isin tek bir dogrusu yok, cunku bunyeler bile farkli farkli. Ayrica sadece protein tozu icip, herkule donusmeyi bekleyen insanlar var. Internet uzerinden kim nedir bilemiyorsun malesef.
Ben satin almadan once genellikle bodybuilding.com store'daki puanina bakiyorum. Genellikle de dogru cikiyor.
Soruna gelince, su ana dek bircok protein tozu kullandim. Whey, whey isolate, casein, mixed. Myofusion kullandiklarim arasinda en iyilerinden biriydi. Hatta Optimum Hydrobuilder sonrasinda en iyisiydi, tad olarak ise acik ara en iyiydi. -Vanilyalisi-
Sen zaten bunu meal replacement icin kullanacakmissin, hayli hayli yeter. Bence hic kafan karismasin, oradaki fiyatlari bilemiorum ama uygunsa al gitsin derim.