Gaspari Size On Pre Contest ve Size On Maximum Performance arasındaki fark nedir ?

merhabalar ;
gaspari nin Size On -Pre Contest ürünü ile Size On - Maximum Performance arasındaki fark nedir acaba .?
ikisinin de fiyatı aynı olmasına rağmen birincisinin ambalajı 750gr ikincisi 1580 gr ??
bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim .

not : konu ile ilgili forumda arama yaptım ama ya ben bulamadım ya da yoktu ?

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır

Önceki Yer:Diğerleri

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

maximumda fazladan 37g karbonhidrat
pre de fazladan 3 gram Whey Hydrosylate var :)

gerisi aynıdır antrenman ıçı kullancaksan pre derim antrenman sonrası maximum

Aslında cevap yanlış.

Q: What is the difference between SizeOn Maximum Performance and SizeOn Pre-Contest?

A: SizeOn contains the revolutionary OUTLAST carbohydrate complex for maximal performance in the gym and recovery and it contains pterostilbene – our patent pending, naturally occurring insulin secretagogue – which helps to push those carbohydrates (and amino acids and other nutrients) into skeletal muscle cells to maximize glycogen synthesis, cell volumization and myogenesis. This formula is geared towards an athlete looking to "bulk up as fast as possible." SizeOn Pre-Contest does not contain the OUTLAST complex nor pterostilbene.

Atrenman esnasında kullanılan bir üründür ve aslında amino asit ürünüdür. İçeriğinde göze batanlar: creatin, vitamin, mineral ve en önemlisi amino asitler.

İkisi arasında ki fark, biri diyet döneminde diğeri ise bulk döneminde olan sporculara göre hazırlanmıştır.
Ortalama 1 litre su ile birlikte karıştırılıp antrenman esnasında yavaş yavaş içilir.

Aslında bakılırsa karb içeriğinden dolayı spor sonrası içinde kullanılırdı, fakat asıl özelliği içeriğinde ki 3 komplekstir. Spor sonrası için çok daha hesaplı ürünler var piyasada.

BB.com Puanlarına önem verenler için:
9.2 (Pre-contest)
8.6 (Maxium Performance)

24 porsiyonluk bir ürün, yanı haftada 6 kez spor yapanlara 1 ay yetecektir.

Benzer ürünler:
BSN Volumaize
MuscleTech IntraVol
VPX Power Shock

Son düzenleme:
Back
Yukarı