• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

gassal89 yaş:19 boy:1.73 7.aydayım

merhabalar yaşım 19
boy:1.73
kılo:67.5 (benım ıstegım 75 kilo ama sabırla ıns olucak )

vücüdumu hiç ölçmedim :/ nedeni belirsiz :)
1 aydır protenin tozu kullanmaktayım ON
çalışma sistemım
PAZARTESİ:biceps-triceps-karın
SALI:gögüs-kanat -omuz-karın
CUMA:biceps-triceps-karın (araya bacak)

(karın hareketlerıne daha yenı yenı ısındım)
7.ayıma gırmekteyı daha once evde dambıl calısmasında bulunmustum

herkese iyi günler saglıklı bir hayat dilegi ile

dsc01300t.jpg

dsc01304xj.jpg

dsc01314a.jpg

dsc01326z.jpg

dsc01333y.jpg

dsc01343zu.jpg

84211170738240517158982.jpg

Son düzenleme:
kol omuz gzel ama hacimsiz yani zayıf birazdaha iyi beslenmelisin

birde alt mide dikkatimi cekti o kadar ama zmanla olur mide önemli dğeil okadar

iyi beslenip hacim alman lazım

kollar ve omuzlar gayet iyi ama bana sanki göğüsünün arası biraz fazla boş gibi geldi orayı doldurman gerekiyor biraz.karında iyi ama demişsinki kilo alcam kilo alınca yağlanıcaksında tabi yağı en düşük seviyede tutarak kilo alman lazım bu arada bu nedenden dolayı karın kasları biraz kaybolucak bunu pek kafaya takma yaza doğru güzel bir definasyon dönemiyle yağları eritip baklavaları çıkartırsın ortaya :) zaten hazirana çok var çok daha iyi olur şu durumdan

Ben mi çalışma prensiplerine çok kafayı takıyorum bilmiyorum ama bu çalışma programı pek iç açıcı değil.

gögüs-kanat -omuz-karın aynı gün 4 bölge
biceps-triceps-karın bacak aynı gün 4 bölge

Bence değiştirmelisin bu programı..

Resimlere gelince skilful'a katılıyorum. Göğüs arasını doldurmana bak tabi güzel bir programla.
Kolay gelsin :)

her 4 bölge derken lutfen karını ayrı tut olurmu onu cunku o ayrı bır yer ve karın harekerlerı ayrı bı konu bana gore onu saten her programa eklemedıkten sonra karın olmaz

bu arada yaşım henuz 19 ve ben bu sporu 1 2 sene yapmayı degıl omur boyu dusunuyorum artı olarak hacımm falan demıssınız tamam bende hacım arıyorum yanlız ole tak dıye olmuyor bole dusunenlerın sonu ıgne olur saten dogru duzgun bır vucut seneler bulur bunu yurtdısında kavranmıskı orda body 16 17 sınde baslanıyor ve 24 25 geldınde cok super bır vucut ortaya cıkıyor sanırım bızım ınsanlarımız 27 30 dan sonra basladıkları zaman 1 -1.5 seneye sıseceklerını umuyor

Son düzenleme:
bir gün kolu arka-ön çalıştırıp ertesi gün büyük kas gruplarını çalışırsan antremandan verim alamazsın.
ya araya birer gün koy ya da kol antremanını ve büyük kas grubu çalışmalarını ikiye böl.

ya benim söylediklerimle ne alakası var bu söylediklerinin ? hatta iğneyle ne alakası var ? 1-1-5 senede şişeceklerini sanmakla ne alakası var ? düzgün bir vucut oluşması için senelerin gerekmesiyle ne alakası var ?

ben sadece dedim ki kanat omuz göğüs bir günde çağılacağınıza bunları ayırarak daha güzel bir program çıkartabilirsiniz.. konuyu nereye getirdiniz vallahi bravo. hata bende aslında yukarıda bilginiz vardır diye açıklama gereği duymamıştım. ideal olan günde en fazla 2 bölge çalıştırmaktır.

PAZARTESİ:biceps-triceps-karın çalıştırıyorsun ve ertesi gün yanı salı günü dinlenmeden
SALI:gögüs-kanat -omuz-karın çalışıyorsun

ilk önce SCHWARZXXL dediği gibi arka-ön kolu çalıştırıp ertesi gün büyük kas gruplarını çalışırsan antremandan verim alamazsın
mesela sen pazartesi günü hem arka kolu hemde ön kolu çalışıyorsun daha sonraki gün kanat ve göğüs bilki göğüs çalıştığın gün tricepste çalışır ayrıca kanat çalıştığın günde ön kolda çalışır buda senin büyük kas gruplarını çalıştırmandaki performansını düşürür sistemini düzeltmen gerekir bence bu konuda
HeavyDuty katılıyorum.
ayrıca aynı günde
gögüs-kanat -omuz-karın çalışmak sizi salonda 2 saatin üstünde tutar buda pek iyi birşey değil bilirsin.

not:biceps ve tricepsi çalıştırıp onları hiç dinlendirmeden ertesi gün göğüs kanat çalışmak biceps ve tricepslerini fazla yorar.

Son düzenleme:
spora tersten başlanması gibi bir durum görüyorum karın dilim dilim ama sokakta asla çıplak gezmeyiz kalkıpta ben vg yapıyorum dediğindede nerede derler ve mide kasını gösterene kadar inanmazlar. mide kası tabiki önemli hemde çok önemli fakat diğerleri dahada önemli bugun coleman çok iyi bir mideye sahip olsaydı diğerleri yetersiz olsaydı bu kadar derece yapamazdı. sporda istikrar için mideden önce ana guruplara (göğüs,omuz,sırt,bacak,kol)
yer verin. etrafınız sizdeki gelişimi gördükçe olumlu lafları ile sizleri dahada teşvik edecektir.

Şu Aktör Jason Statham da aynı matıkla, önce karın yapmıştı kollarıda hiç kas yokken karın baklava 6 sı çıkmıştı. Sonradan kollar omuz trapez yapması sanırım kolay oldu ve şimdi adam süper oldu.

Gayet iyisin tebrik ederim, iyi çalışmalar...

iyi vucut ama fitness vucudu gibi duruyor.
gogus biceps mıde
kanat sırt triceps mide
bacak omuz mide
yapsan daha ıyı olur bence

tesekkur ederım
yanlız 1 hafta mola vermek zorunda kalıcam dısler de bı sorun cıktı 1 haftamı alıcak bu arada karna ben yuklenmedım aslınca cok sadece 15 dk calıstım her zaman böle :)

Back
Yukarı