gay olmak ve bodybuilding yapmak....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim birkactane gay arkadasim var ayni spor salonuna gidiyoruz ve hicbir sorunum yok onlarla gayette iyi arkadasligimiz var. bu insanin yasam bicimi kendi secimi kimse yargilayamaz beni gittigim spor salonunda kimse onlari dislamiyor herkes cok iyi arkadas size onerim kalitesi iyi ucreti fazla olan spor kuluplerine yazilmaniz oradaki insanlar daha anlayisli olurlar

ya arkadaşlar bir göz attımda şöyle şu konuya bu ne rezilliktir ya tamam demokratik ülkede yaşıyoruzda bu kadarda olmaz yani yok özele girmeler vs. bu konunun hala kilitlenmemiş olması ayıp ya forumda bayan üyeler var,yaşı küçük kardeşlerimiz var lütfen bunlarıda göz önünde bulundurun ayıp denen birşey var ayrıca hiçbir Din'e mensup değilsen inananlara biraz saygın olsun arkadaşım Türkiyede yaşıyorsan saygın olucak

bu başlığı takip etmiyorum belki bu ikinci girişim..ne muhabbetler yapıldığınıda bilmiyorum çünkü ilgimi çekmiyor..Yanlız altını çizdiğim kırmızı ile belirttiğim cümlene katılmıyorum katılmıcamda..
Nedenmi ;
Ben bu ülkede yaşıyorum diye istemediğim onaylamadığım bir duruma asla saygı duymam..Müslümanım allah inancım var ancak eğer inançsız olsaydım sadece bu ülkede yaşıyor olmamdan ötürü birşeylere saygı duymak zorunda hissetmezdim kendimi..
Evet müslümanım ama kara peçeli insanlara saygı duymuyorum duymicamda..Ben sadece bu ülkede yaşıyorum diye hiç tasvip etmediğim şeylere saygı duymak zorundamıyım..zaten sırf bu yüzden koyun gibiyiz ya..hep birşeyleri kabullenmek hep birilerini peşinden gitmek hep tasvip etmediğimiz şeylere saygı duymak durumunda bırakılıyoruz neden çünkü bu ülkenin bu toplumun örf ve adetleri böyle diye..
Ne münasebet yok böyle birşey..Hep bu düşünceler yüzünden sürü psikolojisi yaşıyoruz..Koyun sürüleri gibi olduk..Güdülmeye müsait koyun sürüleri ve mutlaka başımızda birde çoban istiyoruz çoban oluncada başımızda sürüden ayrışıp istediğimiz gibi hareket edemiyoruz..herkes ne yapmamızı ve yapmamamız gerektiğini söyleyip duruyor..Bir esaret psikolojisi halinde toplumun normlarına uymak zorunda bırakılıyoruz..
Canım ne isterse onu yaparım ve neye saygı duymam gerektiğine bu toplumun örf ve adetleri değilde ben karar veririm..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı