Gaz sıkıntısı başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JJJJJ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JJJJJ

Üye
2 gündür karnımda basınç hissediyorum.Dayanılmayacak türden bir his değil ama rahatsızlık veriyor.Sanki gaz sıkışması gibi .1 aydır protein tozu kullanıyorum acaba gaz gibi etkileri var mı ?

Beslenme seklinizde yeterince taze sebze veya yesillik-salata almiyorsaniz kabizlik ve gaz problemi olabilir

Lg Smart World

Yani yuklenme demeyelim ama mutlaka tuketilmeli bizlerin beslenme citasi malum yuksek ki gunde yeri geliyor yarim kilodan fazla et tuketiyoruz ve bu gidalarin asidete oranlari yuksek oldugu icin yesillik olmadan kabizlik, tuvaletin agir kokulu olmasi ve gaz kacinilmaz

Lg Smart World

Tuvalete çıkma da herhangi bir problemim yok ama dediğim gibi gaz başladı 2 gündür,bakalım hafta sonu geçmezse eğer pazartesi hastaneye giderim.Teşekkür ederim ilginiz için

hardline ürünlerine ilk başladığımda karşılaşmıştım gaz sıkıntısıyla özellikle bcaa matrix bi acayipti sonradan düzeldi

İzole Whey Proteinlerde ve Gainer tarzı ürünlerde genellikle karşılaşılan bir durum eğer günlük kullanımınız 1 scoop'un üzerindeyse 1 scoop'a düşürmeyi deneyebilirsiniz.

Bendede kazein karisimi sei marka toz kullanmistim onda yapmisti ...ultimateye gectim sorun yok optimumdada yoktu..kullandigin tozun icindeki birsey yapiyordur..bitince degistir gitsin.muzada dikkat et oda cok gaz yapiyor

BAZI ÜRÜNLER ÇOK GAZ YAPIYOR MESELA TWİNLAB SABIKALIDIR BENDE
OPTİMUM WHEY BU KONUDA EN İYİLERDEN TEK SEFERDE ALDIĞIN VOLUMU AZALTMAN FAYDA EDEBİLİR YADA BAŞKA MARKALARIN PRO TOZLARINI DENE

Back
Yukarı