Geçmişten Günümüze Ünlü Bodycilerin Karşılaştırmaları

Güzel çalışma. Bayağı zaman almış olmalı ,uper

adrenalinshot dedi:
sarc4stic dedi:
Güzel çalışma. Bayağı zaman almış olmalı ,uper
saolasın...Biraz alması gerekiyordu bakalım arkadaşlar geçmişten günümüze bb de ne gibi deişimler olmuş görsünler...

bunları sen mi yaptın?

adrenalinshot dedi:
ben yaptım demedim ki??sadece araştırdım...bulduklarımı saklayıp birleştirdim hepsini..

Sordum sadece biliyorum zaten senin yapmadığını klasiktir bu resimler her girdiğim bodyforumda en az bir kere görmüşümdür. Bir önceki yazında sanki sen yapmışsın gibi yazmışsın ondan sordum. Ama bahsettiğin toplamakmış. Sağolasın foruma eklediğin için...

DaFFy dedi:
adrenalinshot dedi:
ben yaptım demedim ki??sadece araştırdım...bulduklarımı saklayıp birleştirdim hepsini..

Sordum sadece biliyorum zaten senin yapmadığını klasiktir bu resimler her girdiğim bodyforumda en az bir kere görmüşümdür. Bir önceki yazında sanki sen yapmışsın gibi yazmışsın ondan sordum. Ama bahsettiğin toplamakmış. Sağolasın foruma eklediğin için...

Yani, derlemek bile başlı başına bir dert.

devamlı olarak forumdan hazıra konmak olmaz arada biraz da biz ekleyelim..Bilgisayar başında çok vakit geçirebiliyorum.bazen 10 saat günde bilgisayar başında durduğum oluyor..Yeni resimler bulduğum zaman derleyip onları da koyarım kısmetse...

^Hoş olur tabi ;)

Tskler Adrenalin..

Zane ile Ruhl´un karsilastigi resim gözüme carpti - Seneler gittikce Vucutcularin dahada buyuyeceginin kaniti sanki bu resim. Colemanlerden daha cok olacak merak etmeyin ;)

umarım olur gözlere şenlik tabiiki bakarsın bu colemanlardan biri veya birkaçı Türklerden olur belki biri de ben olurum :roll: :roll: ...Çok fazla uçtum galiba... :D

Back
Yukarı