Geceleri Uyuyamıyorum Lütfen Yardım

Arkadaşlar haliyle ramazan geldi ben zaten geceleri uyumayı pek sevmem zaten burdan belirteyim ayıp birsey oldugunuda dusunmuyorum karanlik korkum oldugumdan ışıksız uyuyamıyorum . Tabi yazda gelince sabah 8 gibi yatıp öglen 4 te kalkıyorum ardindan antremanıma gidiyorum . Sizce ne yapmalıyım bu durumdan cok rahatsizim ilac kullanmak istemiyorum . Ama geceleri ışıksız uyumamı engelleyemiyorum biri ışığı kapatıncada uyanıyorum . Lutfen yardim edin.[DOUBLEPOST=1404055810][/DOUBLEPOST]yaşım 17 arkadaşlar sizce gündüz uyuyarak büyüyemez miyim

Son düzenleme:
İlaç falan bu işler yaş bence. Bir terapiste görünmen iyi olur.Bir arkadaşımda da vardı. Terapist gece çocukla birlikte yürüyerek başlamıştı. Değişik yöntemler vardır tabi ki. Yani en iyi yöntem terapist. Maddi durumum yetmez der isen int den araştır ve yenmeye çalış.

korkudanmı uyuyamıyorsun yoksa akşam üstü 4 gibi kalktığından dolayımı önce bunu hesaplamak gerek çünkü 8 de yatıp 4 de kalktığında 8 saat uyku yapar buda uykunu aldığını gösterir ve gece uyuyamazsın bi gün uyuma ve erkenden yat ışık açık olsun sonra sabah erken kalk ve uykuyu döndür

Gece lambası kullan oda yetmiyorsa yattığın odanın yanında odanın ışığını açık bırak oda olmassa bi ledli büyük fenerlerden al onu masana koy aç.

Back
Yukarı