Gelecekle ilgili planım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinan56
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle Yaşım 14, 167 cm boyundayım. Ve boyumdan pek memnun değilim. Genetiğim fazla uzun değil. Boyumu uzatmak için bir çok şey araştırdım ama %90 genetik diyorlar, benimde bir plan yapma vaktim gelmişti. Öncelikle fitness'a başladım ağırlıklarla çalıştım, peki neden diyeceksiniz kuvvetlenmem için, 65 kiloyum, yağ oranımı düşüreceğim ve zıplamamı geliştireceğim, evime squat barı aldım, ve fitness'da sürekli squat çalışıyorum, zıplamayı geliştirdiğini öğrendim, peki zıplama geliştirince ne olacak hedefim smaç basabilmek . Zıplamayı geliştirdikten sonra deli gibi basketbol oynayacağım, basketbol boyu fena uzatıyor ha birde smaç felanda basacağım inşallah. Boyumu uzatmak için tek planım bu , deli gibi çalışıp deli gibi smaç basmak. Sizce planım nasıl? Abilerim. Yanıtlarınızı bekliyorum.

Bence sadece basketbol oynaman yeterli olur benim yaşım 13 boyum 1.74 baskete başlamdan önce boyum 1.69 du 6 aydır basketbol oynuyorum evet bu genetiğimde var. Şahsen ben hızlı uzuyorum ama sende en az 1.75-1.80 olursun. (Bu arada spora başlamadan önce 42 kiloydum şimdi 51 kiloyum)

Öncelikle Yaşım 14, 167 cm boyundayım. Ve boyumdan pek memnun değilim. Genetiğim fazla uzun değil. Boyumu uzatmak için bir çok şey araştırdım ama %90 genetik diyorlar, benimde bir plan yapma vaktim gelmişti. Öncelikle fitness'a başladım ağırlıklarla çalıştım, peki neden diyeceksiniz kuvvetlenmem için, 65 kiloyum, yağ oranımı düşüreceğim ve zıplamamı geliştireceğim, evime squat barı aldım, ve fitness'da sürekli squat çalışıyorum, zıplamayı geliştirdiğini öğrendim, peki zıplama geliştirince ne olacak hedefim smaç basabilmek . Zıplamayı geliştirdikten sonra deli gibi basketbol oynayacağım, basketbol boyu fena uzatıyor ha birde smaç felanda basacağım inşallah. Boyumu uzatmak için tek planım bu , deli gibi çalışıp deli gibi smaç basmak. Sizce planım nasıl? Abilerim. Yanıtlarınızı bekliyorum.

Merhaba, öncelikle her gün squat yapma her gün squat yapman kaslarının dinlenmesi engelleyecektir 1 gün arayla yap en azından. Boyun uzar diye düşünüyorum daha yaşın küçük.

Yani amacım, zıplamayı geliştirip deli gibi basketbol oynamak, smaç basabilmek, ağırlık yapmadan zıplama nasıl geliştirilir bunun hakkında hiçbir fikrim yok, ayrıca bir arkadaşım 5-6 senedir basketbol oynuyor , boyu ise 162[DOUBLEPOST=1515528712][/DOUBLEPOST]Genetik diyorlar ama alakası yok, Lebron James'in 13 yaşındaki oğluda 165

Back
Yukarı